Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha a párotok kitenne rólatok néhány arc nélküli intim képet az Index fórum "fotók a feleségemről" topikjába?
Figyelt kérdés
Van már 53 ezer hozzászólás, simán lehet, hogy egyszer tényleg ti lesztek a következők.2021. júl. 24. 19:51
1/25 anonim válasza:
Válás / szakítás (a kapcsolat jellegétől függően) és személyiségi jogi per lenne.
2/25 anonim válasza:
Én soha nem küldök senkinek intim képeket, a férjemnek sem küldtem soha. Ha valaki nem elég elővigyázatos, akkor majd megtanulja, hogy az legyen.
3/25 anonim válasza:
Internetről levett képeket nyugodtan tedd ide
4/25 anonim válasza:
Amit az elso irt. De szerencsere senkinek nincsenek rolam intim kepei.
5/25 anonim válasza:
Arc nélküli intim kép?
Honnan veszed hogy ő is az?
Szerinted neten nincs olyan kép
7/25 anonim válasza:
Hát ez nem jönne létre, mivel nincs olyan képem 🙄
Jó nagy hülyét csinálna magából.
8/25 anonim válasza:
Engem nem szokott a pasim fotózni szexelés közben. Szóval nem hiszem hogy sikerülne
9/25 anonim válasza:
Egyrészt magamra vessek, hogy engedtem lefényképezni a meztelen testemet - bár eléggé vigyázok, hogy telefon közelben ne legyek pucér, hisz mint tudjuk, a mai világban bármikor bekapcsolhat a kamera. Ha mégis lefotózna és feltenne az internetre, instant válás. Nem a kiskutyája vagyok, akit mutogatni kell, plusz itt egyből kiütközne mennyire eltérően gondolkodunk, mert én még az arcát sem tenném ki sehova. Azért vagyok vele mert szeretem és tetszik nekem, nem azért, hogy büszkélkedjek vele.
10/25 anonim válasza:
Illetve ha a legintimebb testrészeimet mutogatja másoknak, akkor a legbensőbb dolgaimat beszéli meg a haverjaival? Vagy talán nekik is mutogatja a képemet? Na egy ilyen pasi nagyon nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!