Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha a párotok kitenne rólatok néhány arc nélküli intim képet az Index fórum "fotók a feleségemről" topikjába?
Sajnos egy időben regisztráltam a net egyik legnépszerűbb oldalára (nem napiszarra) aminek van egy eszméletlenül okádék részlege is.
Van több tucat szekció, ahol fiúk és férfiak tesznek ki mindenféle intim képeket, amikről a barátnőjük nem tud.
Annyi ilyen oldal van, - magyar és külföldi egyaránt - hogy sosem tudnék megbízni egy férfiban sem. Soha. Az a milliónyi nő, akikről feltoltenek képeket a netre megbíztak egy férfiban, nekem pedig van annyi eszem, hogy az ő kárukból tanuljak. Rólam nem készít senki képet, én sem küldök senkinek, és a telefonomon sincs.
Ha mégis megtörténne (ami ezen a ponton csak úgy történhetne meg, hogy az engedélyem nélkül fotózott le) akkor sztem kölcsönvenném a telefonját, és feltolteném az egyik f..szképét a facebookjára, majd megváltoztatnám a jelszavát, és kilépnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!