Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Mit tennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit tennétek, ha a párotok kitenne rólatok néhány arc nélküli intim képet az Index fórum "fotók a feleségemről" topikjába?

Figyelt kérdés
Van már 53 ezer hozzászólás, simán lehet, hogy egyszer tényleg ti lesztek a következők.

2021. júl. 24. 19:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

6

Ezt miért tetted ide?

Nekem volt szerencsém ezt a topikot látni, fuh. Nem is értem. De fel sem merült bennem, hogy ilyen képet valaki kitesz a netre a felesége engedélye nélkül.

Kérdező, te hogy találtad meg magad?

2021. júl. 24. 20:46
 12/25 anonim ***** válasza:
66%

Ja bocs, ez egy hipotetikus kérdés.

11 voltam

2021. júl. 24. 20:47
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Valahol fura, hogy az itt írókban nincs bizalom, valahol meg érthető. Én engedtem, hogy (ősidőkben) az exem fényképezzen. Jó, mondjuk nem 2 cm-ről, de nem is volt ez a cél. Az igaz, hogy amikor szakítottunk, nagyon jól eldugtam a filmtekercseket és a képeket is.

Most persze más világ van, a fényképek már telón vannak... Ez a technika kora.

2021. júl. 24. 20:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#13: Nem rosszindulatból kérdem, de miért engedted, hogy fotozzon? A barátnője vagy, akkor láthatja a tested, amikor csak szeretné. Ezen az elven nincs szükség a képekre. Azt pedig nem értem, hogy hogyan hívtátok elő a képeket - vagy csak mi vittük mindig fényképészhez, de otthon is megoldható?
2021. júl. 24. 20:59
 15/25 anonim ***** válasza:
22%
Miért ne engedtem volna? Szépek lettek a képek. Jó most látni, milyen szép voltam. :) Persze, fényképésznél hívattuk elő, jókat nevettünk is, hogy milyen vagányak vagyunk. De valószínűleg a fényképész sok ilyet látott, baromira nem érdekelte.
2021. júl. 24. 21:02
 16/25 anonim ***** válasza:
51%
Inkább az volt vicces, hogy nemrég a nagyobb fiam megmutatta a barátnőjének a családi képeket és a vér hűlt meg bennem, mert évekkel ezelőtt egy idióta pillanatomban oda tettem ezeket is. Kérdeztem, hogy nem látott-e vmi furcsát, de mondta, hogy nem. :) Aztán végül a másik dobozban találtam meg a képeket. :)) (Abban, amelyikben a gyerekek születése előtti képeim vannak.) (Úgy látszik, az nem volt érdekes.)
2021. júl. 24. 21:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem félnék ilyemitől,mert sehol nincs rólam ilyen fotó és nem is engedném, hogy készüljön. Ha meg titokban csinálta, akkor feljelenteném
2021. júl. 24. 21:17
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A 16-os kommented alapján majdnem azt hittem, hogy az "anyósom" vagy, mert pont ugyanez történt velem ~2 hónapja, mikor a család nagyobbik fia megmutatta nekem a fotókat, de mi végignéztük a szülés előttieket is és nem láttam semmi kellemetlent. :D (azért remélem nem Laci a nagyobbik fiad neve)

Hát jól van, köszönöm a választ, megértem ezt a gondolkodást is, pláne még a régebbi időkből, mikor nem az interneten landolt minden kép.

2021. júl. 24. 21:23
 19/25 anonim ***** válasza:

Ja bocs, ez egy hipotetikus kérdés.

Ezt a kérdést egy nőket rühellő férfi tette fel...

2021. júl. 24. 23:37
 20/25 anonim ***** válasza:
Repülne azonnal.
2021. júl. 25. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!