Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha a párotok kitenne rólatok néhány arc nélküli intim képet az Index fórum "fotók a feleségemről" topikjába?
6
Ezt miért tetted ide?
Nekem volt szerencsém ezt a topikot látni, fuh. Nem is értem. De fel sem merült bennem, hogy ilyen képet valaki kitesz a netre a felesége engedélye nélkül.
Kérdező, te hogy találtad meg magad?
Ja bocs, ez egy hipotetikus kérdés.
11 voltam
Valahol fura, hogy az itt írókban nincs bizalom, valahol meg érthető. Én engedtem, hogy (ősidőkben) az exem fényképezzen. Jó, mondjuk nem 2 cm-ről, de nem is volt ez a cél. Az igaz, hogy amikor szakítottunk, nagyon jól eldugtam a filmtekercseket és a képeket is.
Most persze más világ van, a fényképek már telón vannak... Ez a technika kora.
A 16-os kommented alapján majdnem azt hittem, hogy az "anyósom" vagy, mert pont ugyanez történt velem ~2 hónapja, mikor a család nagyobbik fia megmutatta nekem a fotókat, de mi végignéztük a szülés előttieket is és nem láttam semmi kellemetlent. :D (azért remélem nem Laci a nagyobbik fiad neve)
Hát jól van, köszönöm a választ, megértem ezt a gondolkodást is, pláne még a régebbi időkből, mikor nem az interneten landolt minden kép.
Ja bocs, ez egy hipotetikus kérdés.
Ezt a kérdést egy nőket rühellő férfi tette fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!