Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért sajnálják a párjuktól azt, ha megisznak néhány doboz sört?
Megjegyzem itt rendesen dolgozó, normális embereket értek ez alatt nem csöveseket. A sör zavarja őket, sajnálják, meg drága meg mindent kitalálnak. Nekik meg a mondjuk a közel 1000 Ft-os ilyen olyan latte, capuccino az nem dràga…. Érdekes.
Az ilyenek folytó nyakörvet is tennének a férfira ?
Talan amikor olyan " paraszt munkás"hatást kelt, akkor az lehozo.
Más ha valamikor viszont valami intelligens vagy rafinált üzletelgető alfahim iszik neha sört vagy haverokkal es teljesen mas az amikor pl hazajön az "embör"a "gyárbú" oszt' beül a tv elé sörrel es várja hogy mit főzött az asszony.
Én nem sajnálom senkitől, nyugodtan igya meg a sört, nekem aztán nem drága. Teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül, mert aki iszik, az biztosan nem az én párom.
Néhány doboz, ahogy előttem is írják, legalább egy liter.
Akinek ez normális, azok közé én nem szeretnék tartozni.
Az a baj a mai nőkkel hogy inkább ők veszik meg a sört a ferjuknek vagy a társuknak. Mert szeretik!
Mit lehet szeretni a keserű utalvány!? Inkább egy pohár víz vagy linonade mint egy korty alkohol!
Férfi vagyok!
Napi, heti rendszerességnél érthető, hogy valakit zavar, hiszen egyenes út az alkoholizmushoz, amit én sem szeretek. Ha viszont havi, évi szinten is zavar valakit, olyankor a férfi papucs és az van, amit az asszony mond.
Előbbi esetén az alkohol fogyasztónak érdemes elgondolkodni változtatáson, mert a rendszeres alkoholfogyasztásnak meglesz a bőjtje, utóbbi esetén a férfinak érdemes tököt növeszteni és kiállni magáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!