Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyes nők miért sajnálják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért sajnálják a párjuktól azt, ha megisznak néhány doboz sört?

Figyelt kérdés

Megjegyzem itt rendesen dolgozó, normális embereket értek ez alatt nem csöveseket. A sör zavarja őket, sajnálják, meg drága meg mindent kitalálnak. Nekik meg a mondjuk a közel 1000 Ft-os ilyen olyan latte, capuccino az nem dràga…. Érdekes.

Az ilyenek folytó nyakörvet is tennének a férfira ?

2021. okt. 15. 07:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
20 Ez a 2 sör meg sem látszik szerintem. Ha valaki nem mondja el lehet észre sem venni rajta.
2021. okt. 15. 10:12
 22/61 anonim ***** válasza:
100%
Ha évi pár alkalomról van szó társaságban, akkor nem érdekel, de napi szinten nem viselném el. Kösz, de én nem tartok igényt alkoholfüggő emberre, akinek minden este sörszagú a lehellete és ha bármi baj történne, nem ülhetne be a volán mögé sem.
2021. okt. 15. 10:33
 23/61 anonim ***** válasza:
100%

Az alkohol a vörös posztó nálam.

Oké, évi pár pohár/doboz elmegy, de napi!!!! az nem. Nem érdekel, hogy meg sem látszik, igen az elején. Amikor valaki alkoholista lesz, mert addiktív, akkor fog, és ebből nem kérek(alkoholista szülő mellől szabadultam, először minden "normális", a hiány ingerültté tette, majd emelkedett az adag, ami először részegséggel, "normális" viselkedéssel, adag emeléssel és így tovább ment)

Kérj te is lattet, és akkor a probléma letudva. Plusz valószínű a nő nem naponta iszik 1000ft kávét, amíg a pasi akár naponta alkoholban megiszik annyit.

2021. okt. 15. 10:39
 24/61 A kérdező kommentje:
23 Igen naponta minden ebéd plusz utána a kis márkás latte..
2021. okt. 15. 10:44
 25/61 anonim ***** válasza:
100%

"fojtó" nyakörv

Nem kötelező ám nővel élni. Lehet egyedül és annyit vedelsz este mint este, amennyit csak akarsz.

2021. okt. 15. 10:46
 26/61 anonim ***** válasza:
100%

Ne is haragudj. De amíg nem a te pénzedet eszi issza el, addig mi közöd hozzá?

A férjem beszólt, hogy a kerestem egy részét miért arra költöm, amire. Mikor felhomályosítottam, hogy ő is nyugodtan költhet rá a sajatjából, akkor maradt csöndben(neki nem volt miből...)

Lehet csendben lenni. Vagy nem zülleni.

2021. okt. 15. 10:52
 27/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy az árát sajnálják (bár napi 2-3 sör összeadódik), hanem a sörhastól és alkoholizmustól tartanak.

OK, a sör gyenge alkohol, de mégis minden nap szükséged van kettőre. Igen, függőséget okoz. Nem, ez nem véletlen, szándékosan olyan az ízvilága és összetevője.

Időnként lehet fogyasztani, csak rendszert ne csinálj belőle.

Egyébként a kávé is függőséget okoz, de az nem vezet a személyiséged eltorzulásához, mint alkoholizmus teszi.

2021. okt. 15. 10:57
 28/61 anonim ***** válasza:
100%
#17: Itt nem a pénzről van szó.
2021. okt. 15. 10:59
 29/61 A kérdező kommentje:
28 ugyanolyan élvezeti cikk a habos latte is vagy eppen a csoki vagy kinek épp micsoda.
2021. okt. 15. 11:04
 30/61 anonim ***** válasza:
100%
Akkor igyon ő is kávét.
2021. okt. 15. 11:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!