Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány lány miért gondolja azt hogy egy fiú évekig vár rá?
Figyelt kérdés
Van olyan fiú aki várna ennyit mert épp foglalt az adott lány?2021. szept. 11. 17:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem ilyet senki nem kert toled. Vagy hogyan kell elkepzelni? Mucus gyere jarjunk mar. Nem lehet, varj meg par evet. Valahogy igy?
2/5 anonim válasza:
En vartam eveket csajra, de vegul nem velem jott ossze, hanem egy egybenyaku "vallalkozoval". Jelenleg szar hazassagban el egy kulfoldi pasival kulfoldon, aki kb. bezarva tartja. Szeretne elvalni, de nem tud, mert bukna a gyerekeit :)
37F incel
3/5 anonim válasza:
Hát figy, azt te döntöd el, hogy vársz-e az adott csajra vagy se. Felnőtt ember vagy, senki nem kényszerít ilyemsmire.
4/5 anonim válasza:
Mindenki saját maga döntése hogy megéri e várni rá vagy sem. Ha látod hogy érdemes, akkor várj
5/5 anonim válasza:
Én nőként tudnék éveket várni valakire, de fordítva ezt ugye nem várhatom el senkitől. Szerintem ezt senki sem gondolja így. Lehet hogy valaki megkeresett aki régebben mást választott helyetted és most szingli, de ez nem azt jelenti, hogy szerinte ennyi ideig várnod kellett volna rá, csak egyszerűen kíváncsi, érdekel-e még téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!