Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet a viszonzatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a viszonzatlan szerelmen túlleni?

Figyelt kérdés

Van valakije. Már régóta tetszett, időközben megtudtam hogy lett valakije, de akkoriban még alig ismertük egymást, csak jófejnek tartottam és külsőre is bejött.

Aztán úgy alakult, hogy jobban is megismertük egymást (hosszú hónapokról beszélünk) és ekkor hiába tudtam hogy foglalt, beleszerettem.

Úgy alakult, hogy el is fog költözni nemsokára jó messzire és én meg teljesen kivagyok (nem, sose történt semmi). Tudom hogy gáz, de szeretem. Sőt, nemcsak szeretem hanem úgy érzem hogy mi "összetartozunk" (bármennyire is hangzik nyálasan).

Sose gondoltam hogy ez lesz velem.

Sokna dolgom, éppenséggel elfoglalt vagyok, találkozom a barátaimmal, sportolok stb.

De esténként rámjön hogy egyedül vagyok. És baromi nehéz, nem érdekel semmi, üresnek érzem magam.

Hogy lehet túllendülni? Nem akarok megrekedni, de nem akarom elfelejteni, pedig tudom hogy ez lenne bölcs.

2021. okt. 15. 00:24
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Nem tartoztok össze.

Ő máshoz tartozik.

Magányosnak érzed magad.

Próbálj mással kapcsolatot keresni.

2021. okt. 15. 00:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ha elköltözik, az sok mindent megold.

én azt javaslom, facebookon se tartsd vele a kapcsolatot, meg sehogy.

jön majd másik, kár ezt ilyen végletesen felfogni.

és hát nem volt kölcsönös, ez a misery love story csak a te elmédben fut...

de a "távirányító" is nálad van, bármikor leállíthatod... és elindíthatsz egy új filmet, másvalakivel.

2021. okt. 15. 00:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez sajnos nem ilyen egyszerű.

Nem, nem arra várok hogy mások pátyolgassák a lelkem. Csak nem értem egyesek miért gondolják (és igen, ez általánosítás) hogy ez ennyire egyszerű. Nem tudom csak úgy "kikapcsolni" az érzéseimet.

Ürességet érzek.

Amikor együtt vagyunk, láthatóan, érezhetően megvan az összhang. Nem csak részemről. Emberileg értek. Olyan mintha más ott se lenne. És amikor meg elmegy, elköszönünk, akkor egyszerűen belémhasít hogy nem tudom elhinni, hogy nem velem van.

De ez sajnos nem úgy működik, hogy én azt mondom egyszercsak hogy nem érdekel és az úgy is lesz.

2021. okt. 15. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam egy nővel. Nagyon sokáig reménykedtem. Pedig többször is megmondta nem akar komoly kapcsolatot.

Ő volt az első nő akibe teljesen belezúgtam, pedig volt előtte már kapcsolatom.

3 éve történt , és kb 2 évig minden pillanatban ugrottam volna mint a kiskutya....

Mostanra lassan elveszti a varázsát a dolog, megmarad eddigi életem legszebb emlékének.

Szóval lehet nálad is évekbe fog telni. Egyébként úgy gondolom felülírhatja más az érzést, ha olyannal találkozunk aki ugyanúgy bejön, és viszonozza is felénk.

F39

2021. okt. 15. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!