Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhatott valamit, vagy teljesen félreértettem valamit?
Egy kollégámról van szó, aki egyben a mentorom is volt.
Ő idősebb nálam több mint 10 évvel.
Van párja, nem tudom, hogy a felesége-e, de évek óta együtt élnek.
Korábban ez a lány szintén a mentoráltja volt, úgy jöttek össze.
Mi ketten együtt dolgoztunk nagyon intenzíven egy fontos projekten, és ezalatt a másfél év alatt emberileg is közel kerültünk egymáshoz.
Nem történt semmi fizikailag, és mivel nagyrészt home office-ban dolgoztunk, így többet kommunikáltunk neten át, mint személyesen.
Támogató, segítőkész és érdeklődő volt, sok pozitív visszajelzést kaptam tőle.
Ami feltűnt, hogy míg én magánéleti vonatkozásokat is megemlítettem, melyek elkerülhetetlenek voltak, mert pl. baleseteztem egyszer, vagy elutaztam a párommal valahová hétvégére, és nem voltam elérhető, vagy ilyesmik, addig ő sosem beszélt a családjáról.
Nyilván nem is kell, ez munkáról szólt, de itt inkább azt láttam, hogy szégyenli, hogy olyan ember a párja, aki alá-fölérendeltségi kapcsolatban volt vele annak idején.
És még egy csavar: bár zárkózott volt, mégis megkérdezett olyan témákban, ami viszont pont hogy nem illett bele a képbe.
Mit gondolok a szerelemről, van-e párom, amikor megtudta, hogy van, azt mondta, hogy hagyjam ezt a szerelmi érzést, csak tévútra visz, és mennyire igénylem a szexet amúgy... tehát ilyenek felhozott, kipuhatolt.
Nem tudom eldönteni, hogy érdekeltem-e őt nőként, vagy csak félreértettem valamit.
Ha én valakibe belezúgok, és érdeklődöm iránta romantikus irányban, egyszerűen természetellenes az,hogy bármikor is megkérdezzem tőle, mennyire érdekli a szex. Ez egyszerűen indiszkrét, és gusztustalan.
Ezen gondolkozz el, és jobb ha most érzed magad rosszul,mintha azután hogy kihasznált volna.
41
elég nagy baj, ha természetellenes, mert a szexről kommunikálni kell.
nem tudhatod, h. az illető aszexuális vagy bármi.
és ne légy már hipokrita.
nyilván szexelni is akarsz vele, ha belezúgtál.
Nem kell, az majd meg fog történni vagy sem. De te mindenkinél okosabb
vagy az már bebizonyosodott.Csak azt nem tudom akkor miért itt
kérsz tanácsot. Korábban meg azt hajtogattad hagyjuk a szex témát.. :-D
43
hát velem kapcsolatban hagyjátok is...
általánosságban meg nyilván beszélni kell róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!