Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akarhatott valamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhatott valamit, vagy teljesen félreértettem valamit?

Figyelt kérdés

Egy kollégámról van szó, aki egyben a mentorom is volt.

Ő idősebb nálam több mint 10 évvel.

Van párja, nem tudom, hogy a felesége-e, de évek óta együtt élnek.

Korábban ez a lány szintén a mentoráltja volt, úgy jöttek össze.

Mi ketten együtt dolgoztunk nagyon intenzíven egy fontos projekten, és ezalatt a másfél év alatt emberileg is közel kerültünk egymáshoz.

Nem történt semmi fizikailag, és mivel nagyrészt home office-ban dolgoztunk, így többet kommunikáltunk neten át, mint személyesen.

Támogató, segítőkész és érdeklődő volt, sok pozitív visszajelzést kaptam tőle.

Ami feltűnt, hogy míg én magánéleti vonatkozásokat is megemlítettem, melyek elkerülhetetlenek voltak, mert pl. baleseteztem egyszer, vagy elutaztam a párommal valahová hétvégére, és nem voltam elérhető, vagy ilyesmik, addig ő sosem beszélt a családjáról.

Nyilván nem is kell, ez munkáról szólt, de itt inkább azt láttam, hogy szégyenli, hogy olyan ember a párja, aki alá-fölérendeltségi kapcsolatban volt vele annak idején.

És még egy csavar: bár zárkózott volt, mégis megkérdezett olyan témákban, ami viszont pont hogy nem illett bele a képbe.

Mit gondolok a szerelemről, van-e párom, amikor megtudta, hogy van, azt mondta, hogy hagyjam ezt a szerelmi érzést, csak tévútra visz, és mennyire igénylem a szexet amúgy... tehát ilyenek felhozott, kipuhatolt.

Nem tudom eldönteni, hogy érdekeltem-e őt nőként, vagy csak félreértettem valamit.

2021. okt. 14. 14:41
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
89%

28 Bármilyen furcsa neked, szexről az kérdez, akit ez érdekel. Mivel múlt időben beszélsz egészen nyilvánvaló, hogy nem volt érzelmi kötődése.

Picit udvarolgatott, jelzéseket tett, várta a választ. Ezek szerint nem voltál készséges, és nem érsz meg több belefektetett energiát.

2021. okt. 14. 19:22
 32/44 A kérdező kommentje:

31

szerelemről is beszélgettünk, ahogy említettem.

és nemcsak annyit, h. megtudta, épp van vkim, hanem elvontabb értelemben is...

ne hegyezzétek ki a szexre, egyszerűen uncsi.. és tudom, h. nem fedi a valóságot.

titeket jobban érdekel a szex, mint őt, ez tuti.

2021. okt. 14. 19:28
 33/44 anonim ***** válasza:
81%
Mikor beszélgettetek utoljára?
2021. okt. 14. 19:37
 34/44 A kérdező kommentje:
ma
2021. okt. 14. 19:38
 35/44 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, ezek alapján (ahogy véded a f@szit meg próbálod nem "csak" azt látni, hogy kellemes időtöltés vagy számára) te szeretnéd, hogy ez a pasi rádhajtson. Mondd, a jelenlegi párodat hol helyezed el a képben? Nem lenne tisztességes egy határvonalat húzni ezzel a pasival, vagy ha ennyire eszik utána a fene, akkor szakítani a pároddal és nyíltan ráhajtani? Bár szerintem ő nem hagyná ott érted a kapcsolatát ezek alapján, szimpla libidólebegtetés csak ez.
2021. okt. 14. 19:52
 36/44 A kérdező kommentje:

35

nagyon örülnék, ha nem forgatnád ki a szavaimat.

kollégám, ezért kapcsolatban vagyunk.

mióta van párom, azóta békén hagy.

ha akartam volna tőle bármit, nem szerettem volna bele háromnegyed éve a pasimba.

nem védem, mert tudom, h. nem volt helyénvaló, amiket mondott.

egyszerűen csak annyira primitívnek tartom a sok szexcentrikus kommentet... sem engem, sem őt nem érdekel a szex ennyire.

szeretnék okos, eredeti gondolatokat olvasni, amik mentesek a sztereotípiáktól és a rosszindulattól.

de ritkán futok bele ilyenekbe...

2021. okt. 14. 19:58
 37/44 anonim ***** válasza:
90%

Akkor elnézést kérek, ha félreértettelek és egyszerűen válaszolok a feltett kérdésedre: nőként felszínes kapcsolatra, esetleg szeretőnek érdekelted volna, de szerintem nem kell visszamenőleg sem többet belelátni,

egyértelmű határhúzással egyszerű kollegiális viszonyban tarthatod kettőtök kapcsolatát, valószínűleg nem fog többször bepróbálkozni.

2021. okt. 14. 20:26
 38/44 anonim ***** válasza:
86%
Minek kérsz véleményeket, ha nem fogadod el őket? Igen, 20-an leírták, hogy a pasi dugni akar. Akkor is biztos hülyeség... Meg még kikéred magadnak, és a válaszolók a primitívek. Véletlenül se a mentorod. És még bedobod a te ismered őt, mi nem szöveget... Hát sajnáljuk, ennyiből ez jött le. Térjél napirendre fölötte.
2021. okt. 15. 06:16
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Mert, ő valami idegen bolygóról származik, hogy nem érdekli a szex?

Beszélgethettek ti bármennyire is elvontan eszményekről, szerelemről, a testi kapcsolat kérdését nem lehet megkerülni, valamilyen formában kifejezésre kell jutnia. Hacsak nem valami vallási tan (szekta?) híve az illető, ahol ez tabu (bár időről időre azért kiderül, hogy ott a legnagyobbak a szexorgiák)

2021. okt. 15. 09:32
 40/44 A kérdező kommentje:

omg, annyira unlak titeket a szexuális utalásaitokkal... több ilyen jellegű választ nem várok, sőt semmilyent.

mondom, titeket ez ezerszer jobban érdekel, mint őt vagy engem...

2021. okt. 15. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!