Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam neki, de félreértett?
Egy sráccal az utóbbi 2 évben együtt dolgoztam.
Én kedveltem mint embert, mint barátot, és nem akartam a továbbiakban megszakadjon ez a kapcsolat. Sokszor nevettünk, vannak közös emlékeink, de a távolságot mindig tartottuk egy szinten mert én évek óta párkapcsolatban élek.
Nem mondom azt hogy ne volna jóképű, mert egy értelmes és szép férfinak tartom, de ezek olyan dolgok amikről az ember nem beszél ha van valakije. Határozottan kedveltem. Amit eddig is elmondtam neki,csak mintha egyik fülén be, a másikon ki.
Tegnapi napra azt hittem minden ugyanolyan lesz mint eddig. Néha-néha dobunk egymásnak egy üzenetet. Szóbakerült a cégtől való távozásom ahol megemlítettem hogy hiányozni fog. Minden, még ő is. A közös percek, nevetések, és viccelődések. Nagyon jó férfit találtam benne. Nem mondom azt néha nem néztem meg, mert hazudnék vele de sose tettem semmit. Tegnap sem vezetett semmi rossz szándék.
Lehetséges én voltam félreérthető,-és interneten nem ment át úgy a dolog ahogy kellett volna, de teljesen félre értett.
Most úgy jött le neki én szerelmes vagyok belé, és a jó istenért sem lehetett róla ledumálni.
Már alkotta rólam a véleményt, hogy milyen nő az ilyen mint én. Párom volt és van jelenleg is, megvan most mit gondol rólam stbstb. És kifejezetten kérte hagyjam békén ezentúl.
Ha még valamikor rámozdultam volna vagy bármi..még meg is értem de hogy lehet így vélekedni egy barátról? Nem ismert eléggé tudja milyen vagyok?
Kellemetlenül érzem magam, főleg hogy még bekell menjek a cégbe néhány dolgot elintézni.
Nem tudom érdemes lenne vele beszélnem vagy sem.
Ti mit gondoltok erről az esetről?
23 L
30 F
Kicsit tenyleg felreerthetö volt az a megjegyzes, hogy: nagyon jo ferfit talaltam meg benne.
Mondd meg neki, ertelmezze megegyszer a szöveget, es hogy jo ferfiBARATOT, talaltad meg benne. Ha meg nem erti meg, akkor hagyd a fenebe, nem eri meg ezen kattogni. Ugyis elmesz a cegtöl, ne foglalkoztasson.
Itt is úgy írsz róla, mintha szerelmes lennél belé!
A sértődését nem értem, de szerintem felesleges magyarázkodnod, inkább magadban tisztázd az érzéseket.
Kedves 4-es.
Úgy gondolod esetleg ő érez valamit? Mert én nekem nem ez jött le a tegnapi mondandójából. Igaz párkapcsolata régóta nincs de a kettőt én nem vettem egy lap alá.
Hát akármit mondasz kedves Kérdező, nem hiszem, hogy neked nem jön be a pasas komolyabban. Teljesen jól reagált egyébként , és ezt saját tapasztalataim alapján gondolom így. Velem eljátszotta ugyanezt egy kollégám egyszer. Párja volt, de néha rám dobott egy üzit, félreérthetően kedves volt velem, aztán benyögte egy gyengébb pillanatában, hogy többet érez. Mikor éppen összeveszett a párjával. Én meg buta naiv kislány módjára rokkantam bele lelkileg az ügybe.
Na mindegy. Nagyon szépen körülírod a solgokat egyébként. Ő is hasonlóan írta körbe a dolgokat. Szép férfi, meg blabla, de nem akarok semmit blabla, de nem tettem semmit blabla. Na már ha itt tartunk. Van egy párod. Ha szereted, nem csetelgetsz más férfiakkal. Kivéve, ha az óvodás kori barátod, illetve ha munkaügyről van szó. Ha pl. elakarod kérni a beosztásod, vagy műszakot akarsz cserélni. Vagy van egy közös ügy. Akkor oké. De ez nem oké. Mondhatjátok, hogy általánosítok, de a tapasztalatok, gyakorlat engem igazol.
Soha nem sül ki ezekből jó. Én sem örülnék, ha a párom a céges kollégájának írná, hogy ,,hiányozni fogsz", aztán még az is kiderülne, hogy szép nőnek tartja, és még ha mindez nem lenne elég,egy kérdést is ki ír róla . Kicsit gondolj már amúgy bele fordítva. Miért jó ez neked ? Nem bántani akarlak esküszöm, de ha valaki kicsit is jobb emberismerő, az átlát a soraidon.
Mindenesezre helyeslem a férfi döntését. H*lye lenne bájologni veled, főleg ha tetszel is neki. Okos.
Persze, legyenek barátai. Szerencsére nem vagyunk egyformák, és ez jól is van így. Mindenki másképp gondolkodik ezzel kapcsolatban. Nem tudom, nekem a Te eseteiddel, a "millió puszival" meg amiket felsoroltál semmi problémám nem lenne. Nem is igazán érdekel az sem ha a párom beszél más nőkkel. De érzékelem a válaszodból, hogy Te tényleg nem gondolsz úgy azokra a nőlre ahogy nem kellene.
A kérdező esetében, viszont teljesen érzékelhető ez a dolog. Persze lehet tévedek, de én így gondolom, és úgy látszik nem vagyok egyedül. Ha engem valaki nem hoz lázba, nem rúgózok rajta ennyit, és nem is bánt meg a dolog ennyire. Ha meg annyira nagy barátok vagyunk, akkor szinte 0 az esélye, hogy egy ,,hiányozni fogsz" kijelentés miatt szakadjon meg a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!