Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nekem olyan problémáim vannak mint a lányoknak?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy sok lány panaszkodnik hogy nincs megbízható fiú, ha meg megígér valamit nem tartja be, nem akar komoly kapcsolatot, hazudozik, meg még kalandozni akar stb. Fiú vagyok, de nekem ez a problémám a lányokkal hogy engem senki nem vesz komolyan de én őket igen, meg egy sem akar komoly kapcsolatot.2021. okt. 13. 18:02
1/3 anonim válasza:
Az életben sok normális fiú /lány van, ne a Gyakoriból indulj ki.
3/3 anonim válasza:
Igen gàz, mert ez jön ki a kèrdèsből:
Gáz ha nekem olyan (problémáim) van(nak) mint a lányoknak?
😆
Lehet be vagy feszülve, vagy lehet rossz helyen próbàlkozol, esetleg rossz èletszakaszban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!