Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mondhatnál valamit annak, akit titokban szerettél, de hagytad őt elmenni, mert nem voltál elég bátor, hogy megvalld az érzéseidet, mit mondanál most neki?
35 éves nő (jelenleg is szerelmes vagyok)
áááá elkezdeni is nehéz... lehetetlen.
Talán ezt írnám neki:
Szia!
Milyen régen beszéltünk. Remélem jól vagy... és boldog! Teljes szívemből örülnék neki, ha tudnám, hogy az vagy. Sőt..., ha tudnék tenni azért, hogy boldog legyél, azonnal megtenném, bármit.
Milyen régen láttam a szép szemeidet is. Sajnos soha nem mertem elmondani, hogy mennyire nagyon szeretlek. Hogy mennyire értékes ember vagy a szememben, Hozzád hasonló férfivel még sohasem találkoztam. Sokszor kimutattam Neked, hogy tetszel, mennyire sokat gondolok Rád. Minden egyes nap hónapokig írtam Neked jó reggelt és jó éjszakát üzenetet, mert minden egyes nap Te voltál és vagy az a legelső és a legutolsó gondolatom.
Képzeletben házasok voltunk, karácsonyfát díszítettünk, együtt főztünk és csak bámultuk a tv-t. Sajnos soha nem csókoltál meg...pedig arról is annyit álmodoztam, akárcsak az ölelésedről...
Nagyon fáj ezekre mégcsak rágondolni is.
Szerintem, amíg élek szeretni foglak tiszta szívemből.
Ez a múltkori folytatása talán?
Akkor nem lett meg a keresett személy/üzenet?
Bocs, de nem. A kérdezőtől. Pár napja volt egy ilyen kérdés már. Hogy ha itt olvasná akinek írsz, mit üzennél neki.
Neked azért sok sikert a továbbiakban :)
Remélem boldog vagy, remélem te megtaláltad az igazit. Tudod sok éven át szerettelek és a mai napig néha eszembe jutsz. Sokat gondolkodtam azon h mi lett volna ha.. akkor talán másképp alakul az életem...
Majd egy másik életben talán ismét találkozunk és minden másképp alakul.
Milyen sokan gondolkodunk a mi lett volna ha dolgon...meg a remélem, hogy boldog vagy...nos, engem marhára nem érdekel, hogy boldog-e. Engem boldogtalanná tett, mert azt akarta, hogy mással legyek boldog. Paradox, mi?
Én csak annyit mondanék neki, hogy hiányzik.
Azt hittem hogy szerelmes vagy belém.
Mindennap láttam hogy szenvedsz és borzalmas volt szó nélkül tűrni. Aztán egy forró szombat este szomorú voltál.
Szia! - csicseregted vékony magas hangodon.
Nem tudtam hogy utoljára látlak és hogy nem jössz többé dolgozni.
Nagyon fájt a hiányod, azt gondoltam miattam mentél el.
Erre kiderült hogy terhes vagy. Fatya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!