Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beszélgettek titokban ellenkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgettek titokban ellenkező neműekkel?

Figyelt kérdés
Párotok mellett ellenkező neműekkel, akiket nem, vagy csak nagyon picit ismertek, és titokban tartjátok, torolgetitek
2021. máj. 12. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Az túlzás hogy titok mert tudja hogy nekem ez a szociális életem de bármit elolvashat semmi olyat nem irok! Nem flört vagy ilyesmi
2021. máj. 12. 15:57
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Van akivel beszélgetek igen, semmi szexuális tartalmú téma vagy ilyesmi, de párom nem tudja
2021. máj. 12. 15:57
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Titokban nem. Olyan volt már többször is, hogy kapcsolatban voltam, de beszélgettem ellenkező neművel, de erről a párom is tudott és a másik is arról, hogy kapcsolatban vagyok. Nem olyan jellegű beszélgetés volt, amiben bármi titkos lenne, csak mondjuk mindketten benne voltunk egy facebook csoportban és írt nekem valami témával kapcsolatban.
2021. máj. 12. 15:58
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha titkolnom kéne, az rég rossz lenne.
2021. máj. 12. 15:59
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Dehogy titokban, jó hangosan, a páromat zavarja de csak az, hogy hangosan nevetek amíg otthon dolgozik :D
2021. máj. 12. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
12%
Férfiaknak tilos. Nőknek szabad. Így lészen ebben az országban egyenjogúság...
2021. máj. 12. 16:04
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Rengeteg alkalommal, de nem titkolom.

Van, hogy találkozom is "ellenkező neművel". :O KETTESBEN! :O Te jó ég!

Micsoda galádság. És a barátnőm tud is róla. Tudja, hogy barátok vagyunk.

És (ami számomra is fura) nem féltékeny.

Azért fura nekem, mert Én féltékeny lennék, ha ő egy sráccal így lenne, de ő nincs így...

Mindenesetre megbízik bennem és nem féltékeny, pedig szoktam kérdezni.

Így nem is titkolom előle. hát minek?

24F

2021. máj. 12. 16:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen nyíltan beszélgetek az ellenkező nemű barátaimmal, haverjaimmal, kollégáimmal. Nincs mit titkolnom, szerintem pont az a gyanús, ha valaki sunnyog. Olyan emberrel meg alapból össze se jöttem volna, aki féltékenykedne ezekre az emberi kapcsolatokra, vesződjön azzal a típussal a halál.
2021. máj. 12. 16:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Volt, együtt tanultunk és utána még párszor beszélgettünk, de semmi olyami nem volt amit férre lehetett volna érteni.

A páromat több ilyenen is "rajtakaptam". A volt legjobb baránője, akibe szerelmes is volt és szaktársak sajnos. A csaj olyanokat írt neki, hogy "feljösz majd megnézni a szobám?"...

Egy másik lány pedig, aki szintén a szaktársa, a párom 1x nem ment be órára (vannak vagy 200an amúgy) máris feltünt neki, hogy mi történt miért nem ment. Oké elég féltékeny típus vagyok, de ezek ingencsak szemszúróak, de lehet csak én látom annak.

2021. máj. 12. 16:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Akit ismerek, olyannal nem szoktam titokban beszélgetni. Nincs rá okom.

Viszont olyanokkal beszélgettem már akiket nem ismerek. De ilyet sem igazán teszek már.

2021. máj. 12. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!