Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgettek titokban ellenkező neműekkel?
Rengeteg alkalommal, de nem titkolom.
Van, hogy találkozom is "ellenkező neművel". :O KETTESBEN! :O Te jó ég!
Micsoda galádság. És a barátnőm tud is róla. Tudja, hogy barátok vagyunk.
És (ami számomra is fura) nem féltékeny.
Azért fura nekem, mert Én féltékeny lennék, ha ő egy sráccal így lenne, de ő nincs így...
Mindenesetre megbízik bennem és nem féltékeny, pedig szoktam kérdezni.
Így nem is titkolom előle. hát minek?
24F
Volt, együtt tanultunk és utána még párszor beszélgettünk, de semmi olyami nem volt amit férre lehetett volna érteni.
A páromat több ilyenen is "rajtakaptam". A volt legjobb baránője, akibe szerelmes is volt és szaktársak sajnos. A csaj olyanokat írt neki, hogy "feljösz majd megnézni a szobám?"...
Egy másik lány pedig, aki szintén a szaktársa, a párom 1x nem ment be órára (vannak vagy 200an amúgy) máris feltünt neki, hogy mi történt miért nem ment. Oké elég féltékeny típus vagyok, de ezek ingencsak szemszúróak, de lehet csak én látom annak.
Akit ismerek, olyannal nem szoktam titokban beszélgetni. Nincs rá okom.
Viszont olyanokkal beszélgettem már akiket nem ismerek. De ilyet sem igazán teszek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!