Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 21 éves lány, 45 éves férfi;...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány, 45 éves férfi; mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A férfi tettlegességig fajuló nézeteltérésbe került valakivel, mert a csaj apjának hitték, és beszóltak neki.
2021. okt. 10. 14:06
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

20

nem, nem, a felelősség nagyobb részét a ffi-nak kéne viselnie rangidős félként.

az a fiatal lehet magányos, hátrányos helyzetű, apakomplexusos, vagy simán tapasztalatlanságából adódóan naiv és könnyen becserkészhető.

2021. okt. 10. 19:09
 22/30 anonim ***** válasza:
Ha ennyire foglalkoztat, hogy kinek a felelőssége, akkor nyilván érzed, hogy itt van felelősség, amit hárítasz is (nem mondom, hogy csak a fiatalé, szerintem is nagyobb a férfi felelőssége). Ha igazán boldog, felhőtlen kapcsolat lenne, akkor ez nem merülne fel.
2021. okt. 10. 19:29
 23/30 A kérdező kommentje:

22

ahogy mondtam, én egyik tag sem vagyok, ők ismerősök.

indifferens, hogy pillanatnyilag boldog-e vagy sem, a morális megítélése nem változik.

2021. okt. 10. 19:36
 24/30 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal kevesebb a számító szexre befűzős hülyítő férfi, mint a lelkisérült "nyomi", aki csak lányakorabeliekkel tud lelkileg kapcsolódni.

Mindenkinek szemet szúr az ilyen, és igen, szerencsére az erős többség elítéli a nagy korkülönbséges kapcsolatokat, pláne ha külsőre sem néznek ki egy "súlycsoportnak".

Mondjuk pont tegnap futottam bele egy gimisbe, akit kb 30nak néztem.. nehéz megítélni a kort, de kinézettől függetlenül szerintem visszataszító a nagy korkülönbség, azt mutatja, hogy az egyik legalább sérült lelkileg, és az idősebb fél visszaél ezzel(akkor is, ha ő a sérült, neki volt több ideje helyrehozni magát)

2021. okt. 10. 19:40
 25/30 A kérdező kommentje:

24

egyetértek, különösen az 1. mondatoddal.

itt a pasi mivel el van hízva, idősebbnek néz ki az életkoránál közel 10 évvel.

a csajszi meg olyan kislányos arcú.

2021. okt. 10. 19:49
 26/30 anonim ***** válasza:
27%

A korkülönbségre annyit, hogy mindkét fél miért nem a saját korosztályában keresgél? Ez később vissza fog ütni erősen, amikor már megszokásból lesznek együtt, akkor a fiatal lány elkezd vágyakozni, rájön, hogy nem élte ki magát, unatkozik. Ajjaj, mennyi történetet hallottam!

A másik probléma, hogy a férfi leáll veszekedni/verekedni az utcán idegenekkel.

Akkora jelnek venném. Igenis félnék tervezni vele.

2021. okt. 10. 19:50
 27/30 anonim ***** válasza:
Privre mert nem akarnak elkotelezodni meg komolyat.
2021. okt. 11. 20:08
 28/30 anonim ***** válasza:

Annyira érdekes... a homofób*kat már-már keblükre véve ölelik.. de a korkülönbségen fel vannak háborodva..

tudod mi a véleményem? Az hogy lesz*arom, az emberek korát/nemi identitását.. mindenkinek joga van a szeretetre.

És de, van olyan hogy valakinek működik, van olyan hogy... ezt estig lehet sorolni.., nem a kortól függ hogy a kapcsolat működőképes e, vagy sem.

2021. okt. 11. 20:12
 29/30 anonim ***** válasza:

#16: "Az ilyeneket amúgy sose értettem. Márha elfogadjuk, hogy valóban szerelemről van szó. A pasi 15 év múlva 60 lesz. A csaj meg 36. Ez már így nem annyira cuki. Vagy a pasi 70, csaj 46. Biztos jó lesz mindkettőnek?"

Lehet, hogy a csaj 2 év múlva meghal a covid valamelyik variánsában, a férfinek meg semmi baja nem lesz, mert az a bizonyos receptor nála nem aktív, amihez a fehérjetüskék kapcsolódnának.

Az is lehet, hogy egy gyors lefolyású mellrák viszi el a lányt 25 évesen, a férfi meg él 87 éves koráig, amikor még olyan fitt lesz, mint Hugh Hefner.

Sőt, balesetben is meghalhat a lány.

De az is elképzelhető, hogy másba fog beleszeretni, vagy a férfi szeret bele másba. Vagy kijön valami ellentét.

A kor attól, hogy senkinek nem a barátja még elég erősen túlértékelt dolog a társadalomban sajnos, ami még rá is tesz egy lapáttal szegény, öregedő emberekre, hogy leírják őket meg szinte már várják, hogy mondják, hogy van valami betegségük, amire jól rávághatják, hogy "Na látod-látod, a korral jár..."

Ahogy a másik oldalon meg a fiatalság is lenézett dolog, hogy te még tapasztalatlan vagy meg butuska, meg nem éltél eleget, közben meg lehet, hogy sokkal normálisabban gondolkodik egy 18 éves, mint sok 35 éves.

Ja, és 28 éves cukorbeteg srácnak ugyanúgy lehetnek merevedési problémái.

25 éves gamer kockának ugyanúgy gondot okozhat egy buszmegállót legyalogolni vagy megérinteni hajlított térddel a lábujjait, a törökülésről már nem is beszélve.

Felejtsük már el ezt az életkor dolgot... Ezek olyan felszínes, értelmetlen szterotípiák. Inkább azt a tudásunkat fejlesszük, hogy az embereket megismerjük. Ahogy a 11-es is írta, ha másokkal agresszív, akkor ezen a vonalon kéne megbizonyosodni róla, hogy a nővel is képes lenne agresszív lenni. Illetve milyen szituációkban. Mert nem mindegy, hogy csak akkor veri meg, ha mondjuk féltékenységi rohamból leönti kromofággal az autóját, vagy akkor is, ha elsózza a levest. Mert az elsőnél se megoldás az erőszak, de ilyen szituációkat még lehet kerülni és akkor működhet a kapcsolat. Főleg, hogy az agresszió sem életkorfüggő, sőt... Fiatalok között még gyakoribb is. Ha meg a nő ilyet választott, akkor vélhetően az a típus, aki vonzódik a nyers férfierőhöz, ami önmagában nem baj, csak észnél kell lenni meg ha ilyen párt választ magának az ember, akkor nem árt ha tudja, mikor kell kussolni.

De ez fordítva is igaz, ha a férfi vonzódik a drámakirálynőkhöz, akkor neki is tudnia kell, hogy mikkel nem szabad ártatlanul sem viccelődni.

#20: "Annyira rossz nő nem vagyok hogy ne kellenék a sajat korosztalyomnak."

Csak lehet, hogy a saját korosztályodban az 50. Tinder randi után megunod, hogy milyen a felhozatal és egy idősebb emberben találod meg azokat a tulajdonságokat, amiket egy férfiben keresel, mellesleg mielőtt elmondja a korát 10-15 évvel fiatalabbnak is saccolod...

Nyilván nem tudatosan és célzottan keresel idősebbet, itt arról van szó, hogy két ember egymásra talál és szimpatikusak egymásnak.

Olyan is van, mikor épp az idősebb férfi előítéletesebb, hogy a lány még biztos élni akar meg szórakozni, ő pedig komolyan gondolná és a lánynak kell bizonygatni, hogy ő tényleg komolyan gondolja és ő nem akar a korosztályával szórakozni.

2021. okt. 11. 22:01
 30/30 anonim ***** válasza:

Semmi közöd hozzá!

Ezt gondolom.

2021. okt. 12. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!