Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 21 éves lány, 45 éves férfi;...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány, 45 éves férfi; mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A férfi tettlegességig fajuló nézeteltérésbe került valakivel, mert a csaj apjának hitték, és beszóltak neki.
2021. okt. 10. 14:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig működőképes lehet. Nemrég én is voltam ilyen felállásban fiatalabb lányként. Vége lett de nem korkülönbség miatt.

Viszont vigyázz, mert ha emiatt képes belemenni tettlegességbe, akkor lehet nagyon bántalmazó férfi, aki téged is megüthet később.. :/

2021. okt. 10. 14:31
 12/30 A kérdező kommentje:
én nem vagyok egyik fél sem, ismerősök, úgy mesélték az incidenst.
2021. okt. 10. 14:35
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk meg forditva van.

Ha apával megyek akárhova összetesznek vele hogy a nője vagyok..

Igy apával kettesben nemigen maszkalunk sehova..

2021. okt. 10. 14:47
 14/30 anonim ***** válasza:
Fasza lehet a nevelt lányával együtt shoppingolni. Ja nem:D
2021. okt. 10. 15:44
 15/30 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Azt, hogy a pasi nem tudja a saját korosztályát h-lyíteni, ezért feleannyi időseknél próbálkozik.
2021. okt. 10. 16:03
 16/30 anonim ***** válasza:
73%

Azt, hogy a pasi kapuzárási pánikot él meg, nemcsak a fiatal csaj miatt, hanem hogy így túlreagálja egy idegen feltételezését.

Az ilyeneket amúgy sose értettem. Márha elfogadjuk, hogy valóban szerelemről van szó. A pasi 15 év múlva 60 lesz. A csaj meg 36. Ez már így nem annyira cuki. Vagy a pasi 70, csaj 46. Biztos jó lesz mindkettőnek?

2021. okt. 10. 17:00
 17/30 anonim ***** válasza:
Ezek soha nem holtomiglanos kapcsik csak addig vannak mig a csaj oreglany nem lesz
2021. okt. 10. 17:32
 18/30 anonim ***** válasza:

En 29 vagyok, de ismerkedni is max 25evesekkel szeretnék.

Hozhat az elet mást, de ez az elképzelés.

Na amikor valaki 45 évesen egy 21 éves lannyal képes párkapcsolatot kezdeni ott nem a pasi a hulye, hanem a csaj hogy ennyire nem tudja felmerni a hosszútávú dolgait.

Felelőssé vagyunk az életünkert, de egyesek ezt fel se fogják, aztan kesobb jön a ronda világ szidasa.

Ezt gondolom. Ebből nem lesz happy end

2021. okt. 10. 17:33
 19/30 A kérdező kommentje:

18

szerintem abban nincs igazad, hogy kizárólag a lányra tolod rá a felelősséget, itt a ffi az idősebb, a tapasztaltabb, könnyű egy kiscsajt behülyíteni meg manipulálni, az öregebbnek kell észnél lennie.

2021. okt. 10. 18:16
 20/30 anonim ***** válasza:

Ez erdekes tema kinek a felelossege.

Sztem is a csajé.

A pasik altalaban halásznak vadásznak nem ő a hibás azert, ha más meg hulye.

En pl szoba nem állnék 40 essel csak a sajat korosztalyommal eleve. Kellene a fenének egy hozzam képest tata.

Annyira rossz nő nem vagyok hogy ne kellenék a sajat korosztalyomnak.

2021. okt. 10. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!