Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele tudnátok zúgni egy olyan pasiba, akinek akkora hasa van, mintha 5 hónapos terhes lenne?
Nekem bejön az aputest harmincas, negyvenes férfiakon.
Amúgy sem látok bármi undorítót abban, hogy egy 50+-os férfi pocakot növeszt, korral jár, mint a megereszkedett bőr és társai. Ettől még lehet valaki vonzó, főleg, ha olyan személyisége van. Van olyan 65 éves férfi ismerősöm, akinek annyi jó tulajdonsága van, hogy ha csak egy huszassal fiatalabb lenne, a fél karomat oda adnám érte. A klasszikus férfi, a szó legjobb értelmében, hiába öreg a teste, mégis elvarázsol.
én 45 kg vagyok/168 cm.
a magas (kb. 185) és karcsú férfiak tetszenek, ne legyenek ilyen gebék , mint én, nyilván, de legyenek jó kiállásúak, sportosak (nem izompacsirtákra gondolok).
10
nem troll, hogy mered ezt mondani?
és nem gerjedek rá, hanem ő vett észre engem, semmivel nem bátorítottam.
11
szerintem a karodat és egyetlen más testrészedet se akard soha odaadni egy pasiért...
Teljesen fake a kérdés. 😅 Vagy ha mégsem, akkor rohadt nagy bajok vannak.
Mint mondtam 30 as nőként ha elgondolkodsz egy 50 feletti alacsony sörhasú nős pasi közeledésén akkor az a bizonyos léc nagyon nagyon lent van.
De a te dolgod, bár szerintem mélyen szánalmas.
Amúgy meg ha észrevett , akkor muszáj is neki szétteni a lábad?
Költői kérdés....
"Amúgy sem látok bármi undorítót abban, hogy egy 50+-os férfi pocakot növeszt, korral jár..."
apám 70 éves lesz, semmi pocak, vékony ember.
ez nem a korral jár, hanem az igénytelenség és tunyaság jele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!