Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor engedtétek ki elsőnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor engedtétek ki elsőnek a párotok előtt?

Figyelt kérdés

Vagy melett ki hol vagy hogy fogalmazzak ha értitek 😅

A jó tojásrántotta vagy babkonzerv 🤣

Kíváncsi vagyok a sztorikra :D

De őszintén!

2021. okt. 9. 00:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem vall jó ízlésre, ha ilyen sztorikat akarsz gyűjteni.
2021. okt. 9. 03:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A sok álszent, prűd beszólás!Egy őszinte párkapcsolatban ez nem okozhat problémát! Ez természetes velejárója az életnek. Sőt az sem okozhat feszültséget, ha esetleg éppen előtted menstruál, pisil, kakil, fingik. Ha igazán szeretitek egymást, akkor semmi nem undorító kettőtök között!
2021. okt. 10. 10:40
 13/16 A kérdező kommentje:

Azért igen elgondolkodtató a dolog hogy akik x ideje együtt vannak és undorító igénytelennek gondolják ezt a cselekvést azoknak tény és való hogy át kéne gondolniuk hogy jól választottak e mint ahogy mondtam velünk is megtörtént igaz hogy régebben de elsőnek jót nevettünk azóta már tökre alapvetőnek tartjuk ezt a dolgot és lehet a kommentelőknek fikázni hogy mert igénytelen stb mert b+ te is szoktál több mint valószinű vagy csak sunyiba vagy vissza tartjátok? Egészséges életmód... 😉

Na de lényegtelen is úgy ahogy a 12 es kommentelő is írta Nálunk nem undorító ☺️😊😊😊

Komolyan mondom nektek számítottam a le köpdösésre de hogy ennyire? Csak a sztorikra voltam kíváncsi hogy kinél hogy zajlott mit reagált a másik fél (pl nevettetek vagy bármi)

Gondolom akkor némelyikőtök ha náthás az orrát se fújja ki amég melette van mert az is igénytelen... 🤔🤔

2021. okt. 11. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi ebből nem csinálunk problémát. A párom már a harmadik randinkon. Nekem kellett 1 2 hónap.párom akkor viccesen meg is jegyezte hogy akkor mostantól komoly a kapcsolatunk.😅 Nem fingjuk le direkt egymást. De most biztos nem várnám el tőle hogy felálljon és kimenjen fingani, ahogy ő se tőlem. Jó kis bableves, vagy káposzta után akkor ne is legyünk együtt?
2021. okt. 13. 08:35
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

A volt párjaimmal mindketten elengedtük egymást. Kb az első 3-4 hónap után. :)

A legutóbbi párommal úgy esett meg, hogy néztük a filmet és egy halk puki jött ki nála... Nem zavartatta magát, nem magyarázkodott. Akkor éreztem hogy nekem is kell, ki is akartam menni inkább a wcre, de aztán végülis én is elengedtem, és szavak nélkül tudtuk, hogy ez belefér :D Ha nagyon büdös volt, el is vicceltük...

2021. nov. 12. 06:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebből sose csináltunk problêmát, mert egyszerűen ezen hisztizni mindkettőnk számára nevetséges és szánalmas.

Kb 1 hónapja voltunk együtt, mikor a párom (ő a férfi), a szobában lehajolt egy kólásüvegért, és véletlenül kiengedett egy jó recsegőset😂😂😂 én jót nevettem, mondom hapci egészségedre! Ő bocsánatot kért, de mondtam neki, hogy ne, és nincs ezzel semmi baj, természetesek a gázok, ha kell csak nyugodtan. Nagyon örült neki, hálás volt ezért, mert az ő családjában csúnya leb@@szást kaptak mindig ezért a testvérei is, és sokat görcsölt rajta. Elvárt volt vele wcre menni meg ilyen baromságok.

Nekem az első pl sokkal kellemetlenebb módon jött ki. Orgazmus közben....🙈 De akkor is csak jót nevettünk rajta és ennyi. Jó fej volt, nem problêmázott. Nagyon nem volt szándékos amúgy.

Azóta se csinálunk gondot belőle, ha kell, kiengedjük, bár szex során azért igyekszünk megtartani. De ha kicsúszik az se tragêdia.

Kizárt dolog, hogy ezért wcre rohangáljunk, mint valami mérgezett egér.

Emellett pl álmában mindenki fingik, az is aki tagadja. Azt nem lehet visszatartani sem.

Egyszer próbáltam wcre menni vele, de elment az inger mire kiértem és begörcsölt a gyomrom. Hát kösz de egy êleten át ezt nem...akinek nem tetszik mehet!

Mégis ki mellett érezze magát kényelmesen az ember, ha nem a párja szerelme mellett? ( Böfögéssel is ugyanígy vagyunk egyébként)

Aki ezen rinyál azt csak sajnálni tudom és röhejesnek tartom.

2021. nov. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!