Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor engedtétek ki elsőnek a párotok előtt?
Figyelt kérdés
Vagy melett ki hol vagy hogy fogalmazzak ha értitek 😅
A jó tojásrántotta vagy babkonzerv 🤣
Kíváncsi vagyok a sztorikra :D
De őszintén!
2021. okt. 9. 00:05
1/16 anonim válasza:
Nem vagy tapló hogy a párom orra alá fingjak szándékosan.
Ha ő ilyet tenne akkor nem lenne a párom.
Nettó bunkóság
2/16 A kérdező kommentje:
De félre értés ne legyen van az a pillanat mikor esélytelen vissza tartani különösebben meg szerintem az nem taplóság mert hogy véletlenűl oda szellentesz ha ott fekszel melette vagy épp félálomba vagy/vagytok max egy jót nevettek mind 2 en
2021. okt. 9. 00:17
3/16 anonim válasza:
2
Ak8nek ez vicces az egy 6 éves gyerek szellemi szintjén áll.
4/16 A kérdező kommentje:
Értem a logikát akkor ha véletlenűl elereszti az asszonyod/csávód a gőzt ami tényleg nem szánékosan történik akkor te egy tapló büdös parasztként fogsz rá nézni mert oda szelletett véletlenűl?
2021. okt. 9. 00:27
5/16 anonim válasza:
Ráadásul olvasni sem tudsz. Az 1 vagyok.
6/16 anonim válasza:
Mi értelme egy ilyen kérdésnek? Nem tudsz aludni? Igyál egy sört.
7/16 A kérdező kommentje:
Értelmet ne keress csak érdekel hogy kinek milyen élménye volt hasonló szitunál 😅
2021. okt. 9. 00:35
8/16 anonim válasza:
Soha. 3 éve vagyunk együtt. Szerintem ez undorító és bunkóság. Ő sem tesz ilyet.
24L
9/16 anonim válasza:
Engem és a páromat sosem zavart. Aki szerint meg undorító bunkóság azt fehér kesztyűben maszturbálónak nevezzük egymás között.
De hát mások vagyunk.
10/16 anonim válasza:
Es mi van, ha tenyleg nem kell fingani? Naponta ketszer szarok, leszoktam a laktozrol, nagy a haz, es soha nem kellett 12 ev alatt akkor finganom, mikor egy szobaban vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!