Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan engedtétek el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedtétek el?

Figyelt kérdés
Mégis hogyan tudtátok elengedni azt az embert, akit szerettetek mindennél jobban, de tudtátok, hogy nem kéne együtt lennetek és nincs boldog közös jövőtök együtt?

2020. dec. 14. 10:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nincs jővőtök?Szeretői viszony?
2020. dec. 14. 10:41
 2/11 A kérdező kommentje:
nem működik a párkapcsolat.. nem szeretői viszony
2020. dec. 14. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én őszintén szólva megjavítanám, ha valami nem működik. Az hogy egy kapcsolaton javítsunk az szerintem csak attól függ, hogy mindkét fél hajlandó-e energiát fektetni bele. Ha ez nincs meg akkor elköszönni egymástól és időt hagyni magunknak, hogy feldolgozzuk. Más mód nem nagyon van, vagy dolgoztok és kijavítjátok vagy kivárod az időt, ami kell, hogy feldolgozd.
2020. dec. 14. 11:10
 4/11 A kérdező kommentje:
És ha már belefáradt az ember? mert annyiszor kérte a változást és csak most, hogy ég a ház veszi komolyan. És még akkor is vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni, pl. szexuális preferencia, ilyesmi.
2020. dec. 14. 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
19%
A nő azt hiszi a férfi változni fog,a férfi meg azt,h a nő nem változik.
2020. dec. 14. 11:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok én is. Amikor együtt voltunk éreztem, hogy nem működik. Alkalmazkodtam utána végül egy nagy veszekedés lett a vége mert szerinte ő mindent nagyon jól csinált, a hiba csakis bennem van. Szakítottunk de most érzem, hogy hiányzik. Vannak esték amikor csak rá tudok gondolni, nehezen fogom vissza magam, hogy ne írjak neki.

Én azzal nyugtatom magam, hogy ha újra megpróbálnánk ugyanaz lenne a vége mint legutóbb. Nem látom rajta, hogy szeretne tenni valamit ezért a kapcsolatért, így az maradna, hogy én próbálok a kedvébe járni ő meg csak a hibát keresné bennem. Nem látom esélyét egy szimmetrikus kapcsolatnak.

Gondold át te is ezeket. Gondolj arra, hogy ha ő is szeretne tenni valamit a kapcsolatotokért akkor most nem itt kéne írogass hanem vele beszélgetnél.

2020. dec. 14. 21:51
 7/11 A kérdező kommentje:
ő szeretne és már tesz is csak már úgy érzem nekem nem megy...belefáradtam az esélyekbe.
2020. dec. 14. 23:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Neked kell eldöntened, hogy legyen mert a kölcsönös szerelemben mindent meg lehet oldani, ha mind ketten akarják.
2020. dec. 17. 05:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Tiltottam mindenhonnan. Még így sem sikeres teljesen, pedig 9 hónapja tiltottam, de pár napra feloldottam a tiltást, mert úgy éreztem szüksége van rám. Kicsit beszélgettünk, de olyan sebzettnek éreztem magam, rájöttem, én ezt nem bírom újrakezdeni ugyanazokkal a körökkel és visszatiltottam. Azóta érzem azt először, hogy talán most már van erőm és túl leszek rajta.
2020. dec. 31. 02:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Én már 16 hónapja szakítottam vele de a mai napig eszembe jut...
2020. dec. 31. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!