Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan engedtetek el életetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedtetek el életetek szerelmét?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Szakított velem a baràtom 5 èv utàn. Ez a kapcsolat nagyon viharos volt, s több volt benne a negatív èlmèny, mint a pozitív. A sok rossz ellenère mindig szerettük volna ùjrakezdeni, de ugye hamar elöjöttek a problemak. Ö belàtta, hogy nincs èrtelme s nem is keres azòta. Az eszem tudja, hogy így helyes, de a vègletekig azon voltam, hogy tiszta lappal majd ùjrakezdjük. Rettentöen szeretem, benne látom a tökéletes férfit. Nem tudok másra gondolni, csak rá, minden más érdektelen számomra. Aki hasonlò cipőben járt, legyen olyan kedves, s írja le a saját tapasztalatát... :) :(

2017. jún. 30. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
33%

" mindig szerettük volna ùjrakezdeni,"

tipikus lelkisérült roggyant duma, összeilletek, két ostoba

2017. jún. 30. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
25%

"Rettentöen szeretem, benne látom a tökéletes férfit. "

ostoba. ezzel kiállítottad magadról a bizonyítványt. lehet elmultál már 24 éves, de agyilag ott tartasz mint egy 14 éves

2017. jún. 30. 13:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a kimerìtő komit :D Feltételezem nagy élettapasztalattal rendelkezel s empátiával
2017. jún. 30. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhagyott, nem életed szerelme volt. Természetes, hogy hiányzik, de amikor eszedbe jut, ne csak a jó dolgokra emlékezz, hiszen te is írtad, több volt a negatív élmény. Biztosan fiatal vagy, hagyj magadnak időt a lezárásra, de ne merülj el az önsajnálatban.
2017. jún. 30. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
2017. jún. 30. 14:07
 6/10 anonim ***** válasza:

En ugy elengedtem,hogy kicsivel tobb mint ket eve van vege, de mar az a fura,hogy valaha volt hozza kozom. Pedig nagy szerelem volt.

ido,programok baratokkal stb.

2017. jún. 30. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
26%

Sehogy nem tudtam, Kérdező. Én speciel már 17 (!!!) éve cipelem magammal az emlékét, és mindent megpróbáltam, hogy elfelejtsem. Semmi nem vált be.

Ha valóban ő volt Az Igazi, akkor soha de soha nem fogod elfelejteni, csinálhatsz bármit, a szíved utolsó dobbanásáig veled marad. Bármilyen fogadást állok.

2017. jún. 30. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a kapcsolat nagyon viharos volt, s több volt benne a negatív èlmèny, mint a pozitív. "

Akkor gondold végig, hogy te most mihez is ragaszkodsz?

A barátodnak volt mersze meglépni, aminek már épp itt volt az ideje. Ideje neked is tudomásul venni, hogy ez nem működöt.. Így az elengedés is könnyebb lesz.

2017. jún. 30. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy jól mondja az egyik válaszoló, én is úgy gondoltam hogy életem szerelme volt, ma meg, kb egy! évvel utána azon csodálkozom hogy egyáltalán együtt voltunk...:D
2017. jún. 30. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha el tudott hagyni, ha eljutott oda a kapcsolat, hogy szakítottatok, akkor nem volt életed szerelme. Egy állomás volt az életedben mielőtt még eljönne az igazi életed szerelme.

Egy igazi szerelmi, bizalmi, lelki kapcsolat nem viharos, nem kell újrakezdeni, mert soha nem lett vége. A problémákat pedig nem vitákkal és veszekedésekkel, meg szakítással, hanem őszinte beszélgetésekkel, kommunikációval oldják meg.

2017. jún. 30. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!