Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire engedtétek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire engedtétek, hogy a többiek bele szóljanak az esküvő szervezésetekbe? Voltak-e viták?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a szüleim rengeteget segítettek, meghallgattam az ötleteiket. Voltak viták is egyszer-kétszer, de megoldottuk őket.
2015. aug. 9. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk teljes egészében mi szerveztük. Tanácsot kértünk a bor választásnál és az ültetésnél, azoknál a rokonoknál, akiket annyira nem ismertünk (szülők közeli rokonai).

Vita nem volt egyszer sem. Az ültetésnél futottunk bogra egyszer, de abból sem lett vita.

Nem is értem, hogy min lehet vitázni egy esküvő körül...Nálunk a szülők hagyták, hogy úgy legyen, ahogy mi elképzeltük. Utólag mindenki elégedett volt.

2015. aug. 10. 08:21
 3/6 Lusty ***** válasza:
100%
Mi magunk fizetjük az egészet, de ettől függetlenül engedtük, hogy beleszóljanak a szülők. Az én szüleim érdeklődöbbek voltak, és sok jó tanácsot adtak, ami közül néhányat meg is fogadtunk. Anyósékkal küzdelmes volt, mert nekik sem az ültetés, sem a bevonulás... nem tetszett. Szóval, viták biztosan lesznek, ez a normális. Szerintem beleszólhatnak mások a szervezésbe, de a végső döntéseket nektek érdemes meghozni.
2015. aug. 10. 08:23
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Mi is teljes egészében magunknak szerveztünk meg mindent. A szülők, rokonok nem is akartak ebbe beleszólni. Időnként megkérdezték, hogy szükségünk van-e segítségre és ennyi. Monstuk, hogy nem szükséges, megoldunk mindent és szerencsére senki nem akadékoskodott.

Amúgy én sem tudom elképzelni, hogy min lehet vitázni...hiszen mindennek úgy kellene lennie, ahogy a pár szeretné.

2015. aug. 10. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Meghallgattunk bizonyos véleményeket, és ha tetszett valami, akkor azt elfogadtuk, de 90%-ban mi szerveztünk és találtunk ki mindent. Veszekedések nem voltak, barátságos viták igen. Ahol érvelünk és elgondolkozunk az érveken.
2015. aug. 10. 09:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem szólt bele, magunknak szerveztük :)

Utólag azt kaptuk vissza, hogy nagyon jól sikerült, és ilyen esküvőn még nem voltak.

2015. aug. 10. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!