Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ilyen esküvői tortadíszt szerezni?
Erről lenne szó:
Mikor télen néztem, akkor sok helyen láttam ezt a típust a neten, most több órás kutatás után is csak ebayen találkoztam vele. Esetleg látott valaki valahol ilyen díszt? Jobban örülnék, ha itthon is be tudnám szerezni, és nem ebay-ről kéne megrendelnem.
Előre is köszönök minden segítséget.
Lehet, hogy marad az eBay.
Egyébként megkérdezhetem, hogy miért pont ez? :-)
Aliexpresszen is biztos van.
Pont ilyet nem találtam (mondjuk nem túrtam fel a netet), de itt stílusában sok hasonló van: [link]
Ez olyan férjfogós... :-D
Amúgy nekem is tetszenek az ilyen humorosabb díszek. Marcipánból esetleg egy ügyes cukrász meg tudná csinálni, de ahogy elnézem, ezek tartósabb anyagból vannak, porcelánból láttam valahol.
Nekem gyanús egyébként, hogy a mi ilyenekkel foglalkozó boltjaink is ilyen oldalakról szerzik az üzleti kapcsolataikat, és itthon csak az árat verik fel.
Mi Szegeden vettük, a cukrászdiszkontban hasonlót. (nyakkendővel húzza a menyasszony a vőlegényt). Van webáruházuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!