Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves nő és 17 éves fiú között lehet komoly kapcsolat?
Figyelt kérdés
Mik a buktatói egy ilyen viszonynak, volt hasonlóban részetek?2021. okt. 4. 09:54
31/38 anonim válasza:
30.-ra.
És? Attól még nem lesz fizuja, hogy 190 centi.
32/38 anonim válasza:
27 éves nőként simán összejönnék tőlem 5-6 évvel fiatalabb sráccal, de már náluk is érezni a különbségeket, és nem azért, mert ne lennének értelmesek. Teljesen más életszakaszban tartanak. Ez 20 alatt szerintem teljesen kizárt. 25 éves nőnek egy 17 éves konkrétan gyerek, lehet bármilyen fejlett testileg.
33/38 anonim válasza:
Előző vagyok. Kérdés mit jelent neked a komoly kapcsolat. Ha csak néha találkozni szeretnél vele, szexelni, az még talán elképzelhető, de komolyan tervezni egy 17 évessel nem egészséges, és szerintem nem is lehetséges.
34/38 anonim válasza:
15 évvel ezelőtt is volt olyan hogy a 15 éves fiú a 20+- ős nőket kezelgette.. ha a fiú a kezdeményező akkor nincs gond .Viszont komolyságot azt nem fog kapni a 25 éves lány mivel ilyen korban a fiúk többsége a hormonok miatt részben nagyon gyullékony természetű, tehát féltékenyek igen csak és meggondolatlanok, ha valamin megbántodnak meg megbántják, megcsalja őket a nő akkor alkohol , drogok rossz útra térés van a pakliban.. Ahogy egy fiatal lány egy idősebb férfit tönkre tud tenni érzelmileg, úgy egy idősebb nő is egy fiatalabb fiút.
35/38 Sunshinedoll válasza:
Az a felnőtt ember, aki tinédzserrel kezd, az beteges, nem 100-as lúzer.
36/38 anonim válasza:
Én zenéltem zenekarban 14-18-ig + táncegyüttessel, ráadásul nagydarab, szemüveges srác voltam. Az ottani 25 körüli csajok meg ott incselkedtek velem. Egyszer 2 ilyen csajjal mentem, az egyik vezetett a másik meg hátül és ott előttem öltöztek át a kocsiban és közben mondták, hogy most biztos örülök ennek. Hát igen... :D
37/38 anonim válasza:
Olvastam egy könyvben, hogy biológiailag pont, de PONT ez a nem/koros páros üt a legnagyobbat szexuális szempontból, vagyis csak üthetne, mert a társadalom pont ezt ítéli el a legjobban, és a szellemi szintek is eléggé elütnek. Nekem is tetszenének a gimis fiúk 23/N-ként, de csak gondolatban. Ezt az egészet egyébként csakis szexkapcsolatra értettem. A komoly kapcsolat nyilván részemről is egy nagy nem.
38/38 anonim válasza:
#37 amikor a brit tudósok, és a gyakori kèrdèsek felhasználói eszmèk találkoznak 😆😆
17 éves srác/làny:
Testileg: lehet hogy kèsz
Szellemileg: te kész voltàl 17 évesen?
Èlettapasztalat: szerinted?
Saját jövedelem: nincs
Sajàt tulajdon: nincs
Munkahely: nincs
Jogosítvàny: jobb esetben folyamatban
Autó: apuèkè
Èrdeklődèsi kör: iskola, szakkör, fakultàció, családi programok mert a szülőktöl függ
3 év múlva a lány 28 lesz a fiú 20 a srác megköszönheti a kapcsolatot , mert mèg nem èlt.
Úgyhogy semmi problèma nincs egy ilyen kapcsolatban , az ègegyatta vilàgon😆😆😆
Kiègtem 😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!