Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 25 éves nő és 17 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves nő és 17 éves fiú között lehet komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
Mik a buktatói egy ilyen viszonynak, volt hasonlóban részetek?

2021. okt. 4. 09:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
83%

30.-ra.

És? Attól még nem lesz fizuja, hogy 190 centi.

2021. okt. 4. 12:15
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
27 éves nőként simán összejönnék tőlem 5-6 évvel fiatalabb sráccal, de már náluk is érezni a különbségeket, és nem azért, mert ne lennének értelmesek. Teljesen más életszakaszban tartanak. Ez 20 alatt szerintem teljesen kizárt. 25 éves nőnek egy 17 éves konkrétan gyerek, lehet bármilyen fejlett testileg.
2021. okt. 4. 12:30
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Kérdés mit jelent neked a komoly kapcsolat. Ha csak néha találkozni szeretnél vele, szexelni, az még talán elképzelhető, de komolyan tervezni egy 17 évessel nem egészséges, és szerintem nem is lehetséges.
2021. okt. 4. 12:32
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
15 évvel ezelőtt is volt olyan hogy a 15 éves fiú a 20+- ős nőket kezelgette.. ha a fiú a kezdeményező akkor nincs gond .Viszont komolyságot azt nem fog kapni a 25 éves lány mivel ilyen korban a fiúk többsége a hormonok miatt részben nagyon gyullékony természetű, tehát féltékenyek igen csak és meggondolatlanok, ha valamin megbántodnak meg megbántják, megcsalja őket a nő akkor alkohol , drogok rossz útra térés van a pakliban.. Ahogy egy fiatal lány egy idősebb férfit tönkre tud tenni érzelmileg, úgy egy idősebb nő is egy fiatalabb fiút.
2021. okt. 4. 14:48
 35/38 Sunshinedoll ***** válasza:
61%
Az a felnőtt ember, aki tinédzserrel kezd, az beteges, nem 100-as lúzer.
2021. okt. 4. 17:10
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Én zenéltem zenekarban 14-18-ig + táncegyüttessel, ráadásul nagydarab, szemüveges srác voltam. Az ottani 25 körüli csajok meg ott incselkedtek velem. Egyszer 2 ilyen csajjal mentem, az egyik vezetett a másik meg hátül és ott előttem öltöztek át a kocsiban és közben mondták, hogy most biztos örülök ennek. Hát igen... :D
2021. okt. 4. 20:51
 37/38 anonim ***** válasza:
Olvastam egy könyvben, hogy biológiailag pont, de PONT ez a nem/koros páros üt a legnagyobbat szexuális szempontból, vagyis csak üthetne, mert a társadalom pont ezt ítéli el a legjobban, és a szellemi szintek is eléggé elütnek. Nekem is tetszenének a gimis fiúk 23/N-ként, de csak gondolatban. Ezt az egészet egyébként csakis szexkapcsolatra értettem. A komoly kapcsolat nyilván részemről is egy nagy nem.
2021. okt. 9. 23:43
 38/38 anonim ***** válasza:

#37 amikor a brit tudósok, és a gyakori kèrdèsek felhasználói eszmèk találkoznak 😆😆

17 éves srác/làny:

Testileg: lehet hogy kèsz

Szellemileg: te kész voltàl 17 évesen?

Èlettapasztalat: szerinted?

Saját jövedelem: nincs

Sajàt tulajdon: nincs

Munkahely: nincs

Jogosítvàny: jobb esetben folyamatban

Autó: apuèkè

Èrdeklődèsi kör: iskola, szakkör, fakultàció, családi programok mert a szülőktöl függ

3 év múlva a lány 28 lesz a fiú 20 a srác megköszönheti a kapcsolatot , mert mèg nem èlt.

Úgyhogy semmi problèma nincs egy ilyen kapcsolatban , az ègegyatta vilàgon😆😆😆

Kiègtem 😆😆😆

2021. okt. 10. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!