Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy komoly hosszútávú kapcsolat egy 16 éves érett lány és egy 23 éves fiú között?16/l
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 20:30
3/7 anonim válasza:
Igen, de ha a 16 éveseknél szinte velejáró tünet, hogy érettebbnek érzik magukat a koruknál, és ezen tünetekkel tisztába vannak a szerencselovagok is, akik meg is ragadják a gáláns és kihagyhatatlan alkalmat, hogy a hölgyek hitét méginkább táplálják és ezáltal boldogan kihasználják őket!
Vannak érett lányok, de azoknak sok esetben olyan felnőttpróbáló életük van, hogy azoknak meg az a bajuk, hogy nem lehet szédíteni őket, mert annyi mindent láttak már és idejük sincsen szerelemre,meg egyéb szeleburdiságra.
4/7 anonim válasza:
Nem. 17 voltam mikor a férjemmel elöször talalkoztam ö 24 volt akkor. Csak 3 évvel késöbb jöttünk össze, addig olyan szintü volt a különbség. Pedig érettnek számítottam 17 évesen is.
5/7 anonim válasza:
Mi 18-29 felállásban jöttünk össze, 21 éve. Azóta is a legjobb döntésemnek tartom a férjem. 😊
6/7 anonim válasza:
#2. Azt, hogy 30 év alatti puna bizonygatja milyen érett, azon túl meg majd az jön, hogy milyen fiatalos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!