Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves nő és 17 éves fiú között lehet komoly kapcsolat?
Figyelt kérdés
Mik a buktatói egy ilyen viszonynak, volt hasonlóban részetek?2021. okt. 4. 09:54
21/38 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. Mindenkinek joga van úgy elcseszni az életét, ahogy jónak látja. 🤷♂️
22/38 anonim válasza:
18.-ra.
17. vagyok.
Viszont érdekes, voltam hasonló cipőben, ott én 19, a nő 42 volt, de mivel ott már volt gyereke, és férje, a szeretői kapcsolat remekül működött, heti 3-4 találkával. Mert ott nem volt a gyerekvállalás, és az eltartás kényszere.
23/38 anonim válasza:
A kérdés komoly kapcsolatra vonatkozott.
24/38 anonim válasza:
23.-ra.
Arra írtam választ a 17. hozzászólásomban.
26/38 anonim válasza:
Érett, értelmes nő olyan férfival kezd, aki legalább ott, vagy előrébb tart az életben, mint ő.
27/38 anonim válasza:
26.-nak.
De nem minden nő pénzéhes.
28/38 anonim válasza:
Ez abszolút nem a pénzről szól.
29/38 anonim válasza:
Mi fogott meg benne?
A tablókèpe, vagy az èrett világhoz való hozzààllàsa?
Jézus ereje.
Mehetsz a ballagàsàra.
Hazahozhatod buliból.
30/38 anonim válasza:
Szerintem igen. Én is gimibe jártam, elég sportos osztályba és másik ilyen osztállyal is volt közös tesink. Voltak ott olyan srácok, hogy 17 évesen egy kigyúrt 30-nak nézett ki, ráadásul több, mint 190 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!