Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy introvertált emberhez milyen társ illik?
1
Az mi? A kettő keveréke? 🤔
Olyannal, akivel jól érzik magukat... Ez marhára nem ennyire egyszerű, mivel az ember sokkal több tulajdonságból áll ennél.
Van olyan introvertált, aki az extrovertáltakat preferálja, mert kimozdítja őket a komfortzónájukból. És miért ne működhetne?
De olyan is van, aki inkább a hozzá hasonló introvertáltakat preferálja, mert egy ilyen ember mellett komfortosabban, nagyobb biztonságban érzi magát. És ez is miért ne lehetne működőképes?
Persze fontos, hogy introvertált alatt ne egy tutyimutyi, megszólalni sem merő valakit értsünk, hanem egy egészséges felnőtt embert, aki inkább befelé néz.
Szóval, nincs szabály és egyetemes igazság.
Szerintem azt fejezi ki, hogy igazából mindegy.
A kettő keveréke az ambivertált, én annak tekintem magam, a túl sok egyedüllét és a túl sok társaságban töltött idő szintúgy lefáraszt, bár vannak napok, mikor non-stp egyiket vagy másikat igényelném.
Az, hogy ki illik hozzá, az introvertáltság mértékétől függ: nekem is vannak introvertált barátaim, de ők olyanok, hogy el lehet velük tölteni órákat, dumálgatni, sőt inni is simán lehet velük, de vannak ennél zárkózottabb introvertáltak, akik nem szeretnek embereket látni, úgy egyáltalán. Hozzájuk nem is az a fontos, hogy intro/ambi/extrovertált a párjuk, hanem, hogy tiszteletben tartsa a habitusukat és, ha ki akarja mozdítani az adott embert a csigaházából, azt szép fokozatosan tegye, pl ne akarja nagy tömegbe, zajba, 20 fős ismeretlen társaságba vinni meg ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!