Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom miért de az eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom miért de az eddigi összes barátnőm akivel eddig jártam miután szakítottunk talált mást és boldog lett, és nem nagyon értem hogy én miért nem találom a boldogságot?Én miért nem vagyok ilyen szerencsés hogy találjak valakit?

Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Az föl sem merül benned, hogy ez nem a szerencsén múlik, hanem hogy a volt barátnőid rajtad keresztül rájönnek, milyen kapcsolatra / milyen partnerre van valójában szükségük (amit te nem tudsz nyújtani / aki nem te vagy). És miután szakítottatok, azt keresik, és megtalálják. Ez csak egy feltételezés persze, de ilyesmi még nem jutott eszedbe?
2021. szept. 19. 23:43
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Én is éreztem ilyesmit , nekem ilyen "Kabala pasi"( értsd. Film ) feelingem van/volt.

De a választ sajnos én sem tudom, nagy szàmok, probâlgatni a kulcsot amíg nem jó a zár ? , pasz

2021. szept. 19. 23:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Már gondolkodtam ezen és lehet így van, és lehet tényleg nem a szerencsén múlik de örülök ha boldogok csak akkor én miért nem lehetek az? Én miért nem találom a boldogságot?
2021. szept. 20. 00:15
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

*nyílik a zàr

Miben nyilvánul meg nàluk, hogy boldogok, boldogabbak?

Lehet , hogy tényleg csak kapcsolat felszopó lennèl?

2021. szept. 20. 00:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értem hogy boldogabbak hogy megtalálták azt akit igazán kerestek és boldogok és azt nem értem én miért nem lehetek az miért nekem kell egyedül maradnom mindig?
2021. szept. 20. 00:48
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Az írásod alapján unalmas nyafogós vagy, aki azt hiszi magáról, hogy rendes pasi, de ilyen nem kell a nőknek hiába is mondják erre vágynak, miközben meg nem. Nekik kell egy kis vadság, hülyeség egy férfiben, meg az ágyban is tudjon teljesíteni.
2021. szept. 20. 06:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nyafogós általában kedves vicces vagyok de komoly is tudok lenni ha arról van szó
2021. szept. 20. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!