Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő alatt alakul ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt alakul ki a szerelem?

Figyelt kérdés

Röviden: összejöttem egy lánnyal nagyjából másfél hónapja. Előtte március óta beszélgettünk sokat minden nap messengeren, majd később telefonon is. Eddig nagyjából hatszor találkoztunk személyesen (ebből a két utolsó 5 napos és 2 napos együttlét volt). Nagyon jól érezzük magunkat együtt, rengeteget beszélünk, nevetünk, főztünk is már együtt, filmeztünk, szóval megvan az összhang. Viszont még egyikünk sem mondta ki, hogy "szeretlek", és még én sem érzem azt az igazi pillangók a gyomorban érzést. Persze sokat gondolok Rá és mindig várom a találkozásokat.

Mennyi idő alatt alakul ki ez az érzés? Jelenleg hetente kétszer fixen találkozunk, mert akkor vannak közös edzéseink (előtte és utána is maradunk beszélgetni egy keveset) és hétvégente egy nap.

2021. szept. 19. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Kb. 5 perc és 7 év között. ( A "kimondása" 5 perc és 40 év között.)
2021. szept. 19. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Mi három hét után kimondtuk a szeretlek szót, azóta az esküvőt tervezgetjük (-: Valahogy mindketten tudtuk az elejétől, hogy nagyon megtaláltuk egymást.
2021. szept. 19. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2-4 hónap, mire kialakul.
2021. szept. 19. 20:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Mennyire függ a találkozások sűrűségétől?
2021. szept. 19. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Hát eléggé. Mivel csak úgy ismerheted meg, hogy szerelem is legyen, nem csak fellángolás.
2021. szept. 20. 07:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2021. szept. 20. 14:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor időt kell hagyni a dolognak. :)
2021. szept. 20. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!