Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem idővel alakul ki, vagy egyből bele tudtok szeretni valakibe?
Nagyapám azt mondta, hogy számára olyan, mint a villámcsapás, azonnal tudta, hogy ő lesz a felesége, együtt vannak már több, mint 50 éve.
Nekem a barátommal több hónap alatt alakult ki a dolog, mert előtte már teljesen kiégettek ezek a villámcsapások, mindegyik nagyon viharos kapcsolat volt.
Szóval szerintem mindkét fajta lehet igazi.
Ez abszolút személyiségfüggő. Én ha egyből nem éreztem azt a bizonyos bizsergést, akkor hónapok elteltével sem jött, a férjemmel kapcsolatban meg kis túlzással a bemutatkozó kézfogásunknál leszólt az égi hang mennydörögve, hogy Ő AZ!
Szerintem mindkét típus lehet őszinte és valódi és tartós.
Igen, van szerelem első látásra. Sajnos én is így szoktam szerelmes lenni. Olyan van, hogy nem fogom fel rögtön, de rendszerint a második találkozásnál olyan szinten összeugrik a gyomrom a láttára, hogy akkor már kénytelen vagyok tudomásul venni. Ha 2-3 találkozó után nem érzem ezt, akkor abból nem lesz szerelem soha az én esetemben.
Viszont az a villám nem túl sokszor csap be. Mondjuk 10 évente egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!