Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, hogy a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a szerelem érzése később alakul ki?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a párommal, ebből fél éve együtt is élünk már. A kezdetektől fogva nagyon jól kijövünk, túlvagyunk már mindketten nehéz kapcsolatokon, de együtt minden szuper eddig, boldogok vagyunk. De én azt az igazi "hűdeszerelmesvagyok" pillangós érzést nem éreztem, csak azt tudtam, hogy nagyon jó vele minden téren, közösek a célok, közösen építjük a kapcsolatot, és jól érzem magam vele. Viszont 1-2 hete figyeltem fel arra, hogy ahogy egyre jobban megismerem, annál jobban megszeretem, kívül-belül jobbnak látom mindenben, mint az elején, pedig már az is nagyon jó volt. Volt már valakivel ilyen? Hogy később alakult ki a szerelem érzése, nem a legelején, amikor "kellene"?
2021. aug. 19. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Igen.
2021. aug. 19. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:
9%

elsőnek érdekből jöttél vele össze ami alatt nem azt a tipikus pénzes zsák az illető érdeket értem, ha nem tudatosan olyan emberre építkeztél akivel tudsz haladni, tehát neked első sorban ez volt a fontosabb .

Aztán most odáig eljutottál hogy kitisztult az agyad a mocsoktól és a felszínességtől elkezdtél empatikusabb lenni, valószínűleg ez a férfi hozhatta ki belőled.A régi időkben ezért mondták ha a fiatal lány nem akart hozzá menni a jóval idősebb férfihoz , hogy majd megszereted meglátod .

2021. aug. 19. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

nem volt ilyen, és nem hiszek abban, h. ez részedről tényleg szerelem, abban meg pláne nem, h. utólag szerelmesek leszünk abba, akivel előtte basszus már másfél éve vagy együtt.

eleve bele sem megyek olyan kapcsba, ahol nem ezer fokon égek, én nem tudnék vkivel lefeküdni, együtt élni stb. ha nem vagyok nagyon mélyen szerelmes belé.

amit te mondasz, az egy baráti kapcsra is igaz, jól elvagyunk, azért barátság, de a szerelem az teljesen más.

sztem az agyad most durván átver.

együtt élsz vkivel, másfél éved benne van, ahhoz, h. tovább kibírd, végre illendő és hasznos belé szeretned, értsd ezt ironikusan.

vagyis megszöksz, vagy megszoksz.

ezért az agyad felnagyítja és szelektálja a pozitív tulajdonságait, különben mégis kiderülne, h. szart nem érzel mélyebben iránta, de mégis benne vagy egy kapcsba.

csak te tudod miért jó ez...

2021. aug. 19. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Bele lehet. Akik folyamatosan azt a "hűdeszerelmesvagyok" meg "ezerfokonégek" érzést hajkurásszák, azok biza nagy szarban vannak, mert ezeket az érzéseket nagyon kevés ember tudja kiváltani. Persze vannak olyanok is, akik havonta égnek ezer fokon.
2021. aug. 19. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Nálam is fokozatosan jött ez az érzés. Kb fél évtől kezdve, legalább az 5.évig ezt éreztem.

Másfél év az tényleg soknak tűnik, de ezek szerint ilyen is előfordulhat. Ne foglalkozz ezzel, élvezd. :)

2021. aug. 19. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

4-es, hülyeségeket beszélsz

szerelmesnek leni nem azt jelenti amiről beszélsz, hanem hogy már a kezdetektől egy nagyon mély, erős emocióval kapcsolódsz a másikhoz.

igenis nagyon fontos megélni, h. hűdeszerelmesvagyok, különben mi az értelme párkapcsolatban lenni?!

de ez nem egy rapszodikus, kigúnyolandó érzés, pont, h. a későbbi állandóságnak dúcol alá.

ebből táplálkozol a későbbiekben.

egy hasonlattal, mint mikor jól begyújtasz a kandallóba, így ha telik az idő (halad a párkapcsolat), akkor is marad melegség jó esetben.

de ha ez a kandalló üres,akkor megfagytok, nincs kötőanyag, ami összetart.

sajnállak,ha ezt még nem volt alkalmad átélni, mert azt jelenti senki nem szeretett téged igaz szerelemmel.

2021. aug. 19. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A hűdeszerelmes vagyok érzés nekem csak akkor van ha kevesbé vagy lassan viszonzott.

Teljesen viszonzott stabil párkaocsolazban bennem sincsenek valahogy hatalmas tüzek..

2021. aug. 19. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!