Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy kérdésem ami már rég óta foglalkoztat. Szerintetek létezik olyan szerelem mint Edwardé és Belláé? Vagy akár Belláé és Jacobé? Mert ha én olyan párt keresnék mint ők akkor szerintem sose lenne senkim.
Nem láttam az összes filmet, de én azért nem idealizálnám a szerelmüket.
Van valami, ami nagyon nem tetszik az Alkonyatban, és az az, hogy Edward figyelmezteti ugyan Bellát, de továbbra is körülötte legyeskedik, sőt, még teherbe is vágja. Ha tényleg nem akarná bántani, akkor elkerülné, de így csak Bellára tolja a felelősséget, hogy "tudtad, hogy ki is nyírhatlak, de te akartál velem lenni."
A gyakorlatban ez olyan, mint amikor a férfi, aki eddig minden barátnőjét megcsalta, közli, hogy "Bocsi, nem tudok hűséges lenni, összetöröm a szíved." Még csak meg sem próbál jobb ember lenni, és bírni a vérével, inkább áttolja a felelősséget a nőnek, aki "még így is akarja".
Jacob és Bella pedig nem maradnak együtt. Lehet, hogy ideig-óráig romantikus az a szerelem, de ne felejtsük el, hogy minden kapcsolat így kezdődik. Tehát simán megélheted az életben, csak ugyanúgy nem lesz tartós, mint ahogyan az övék sem volt az. Nem biztos, hogy szakítotok, de idővel csillapodik a szenvedély.
Persze. Nekrofil hajlamból van több, vagy zoofilból?
Jacob meg egy pedomaci.
Öhm... egész pontosan mit értesz ez alatt? Melyik aspektusa tetszik annyira? Egy veszélyes, erőszakos egyén mellett hazudni magadnak, hogy minden tökéletes? Hát hallod, ilyenből sajnos rengeteg van, és nem kell különösen sokat tenned azért, hogy ilyenben részesülj.
Vagy olyan, ahol a helyi első számú suttyó magánlaksértést elkövetve veti rá magát az éppen csak oda érkező csajra?
Vagy olyan, ahol egyik pasitól a másikig mászkálsz? Nem láttam az Alkonyat összes részét, csak az elsőt (az is sok volt), de két pasast említettél, és egy csajt. Akkor hogy is van ez? Vagy valami bigámia lett a vége, vagy az egyik szerelemnek vége szakadt. Nem tudom, hogy a kettő közül melyikre vágyhatsz?
Edward: Jól tudja magáról, hogy veszélyt jelent rád, de igazából leszrja, és téged is magával ránt.
Jacob: Meglátja a csecsemő kislányodat, és azonnal belészeret.
Hmm, mindkettő álomkapcsi.
Tekintsünk el a fantasy száltól :)
Szerintem amúgy nem. Az érzések változnak, a kapcsolat elején mindenki azt érzi, hogy húú de tökéletes minden, aztán telnek az évek, a rózsaszín köd elszáll. Persze lehet, hogy továbbra is szuper minden, de azért már másabbak az érzések. Ami tök természetes.
30 év után már nem szeretsz valaki egetrengető szerelemmel, hanem inkább kötődsz, tiszteled a másikat, és mély szeretetet érzel iránta (szüleimből indulok ki speciel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!