Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik “szerelem” első látásra?
Fhuu nem tudom hogy is kezdjem olyan bugyutának tűnik...
Ma gyorsan elszaladtam lidlibe egy üdítőért és sokan voltak, majd egy srác maga elé engedett, sőt még elválasztot is tett az előttem lévő és én közem...
Amikor előre engedett nagyon megnéztük egymást én zavarba jöttem és csak előre néztem
Majd mikor fizettem megköszöntem mégegyszer, és elköszöntem
Olyan szemei voltak istenem....
Majd beszálltam az autóba és megvártam még kijön a boltból hogy mégegyszer jobban megnézzem (nagyon tetszett,nem hiszem h magyar lett volna)
És ahogy jött kifele a boltból láttam hogx nagyon keres valakit(talan engem nem tudom)...
Persze én nem szálltam ki...
Most itthon őrlöm magam hogy mi lett volna ha, nagyon de nagyon megfogott engem, és úgy bánom h nem szálltam ki
Mert most bennem van hogy mi lett volna ha...
Én hiszek a sorsba, és ha úgy van még fogunk talalkozni
De azóta nem tudom kiverni a fejemből, pedig csak pár percig láttam de az nekem elég..nagyon ritka ha engem valaki így megfog...sőt....
Volt már valaki így??????
Úristen, valahogy én is így éreztem...
Durva, hogy 15évre rá is érzed azt az érzést amit akkor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!