Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik “szerelem” első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik “szerelem” első látásra?

Figyelt kérdés

Fhuu nem tudom hogy is kezdjem olyan bugyutának tűnik...

Ma gyorsan elszaladtam lidlibe egy üdítőért és sokan voltak, majd egy srác maga elé engedett, sőt még elválasztot is tett az előttem lévő és én közem...

Amikor előre engedett nagyon megnéztük egymást én zavarba jöttem és csak előre néztem

Majd mikor fizettem megköszöntem mégegyszer, és elköszöntem

Olyan szemei voltak istenem....

Majd beszálltam az autóba és megvártam még kijön a boltból hogy mégegyszer jobban megnézzem (nagyon tetszett,nem hiszem h magyar lett volna)

És ahogy jött kifele a boltból láttam hogx nagyon keres valakit(talan engem nem tudom)...

Persze én nem szálltam ki...

Most itthon őrlöm magam hogy mi lett volna ha, nagyon de nagyon megfogott engem, és úgy bánom h nem szálltam ki

Mert most bennem van hogy mi lett volna ha...

Én hiszek a sorsba, és ha úgy van még fogunk talalkozni

De azóta nem tudom kiverni a fejemből, pedig csak pár percig láttam de az nekem elég..nagyon ritka ha engem valaki így megfog...sőt....

Volt már valaki így??????

#elsolatas
2021. jún. 1. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, egyszer a postára mentem, ő jött kifelé, találkozott a tekintetünk és belém vágott a villám. Kedvem lett volna megkérdezni, hogy ezt most ő is érezte-e, de persze nem mertem. Kb. 15 éve ennek, de még most is emlékszem az érzésre és a tekintetére. De nem ismerném fel, ha újra látnám.
2021. jún. 1. 19:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Úristen, valahogy én is így éreztem...

Durva, hogy 15évre rá is érzed azt az érzést amit akkor....

2021. jún. 1. 19:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és persze ilyenkor voltam a lehető legrongyosabb ruhába hajam meg gyorsan felfogva😂😂😂
2021. jún. 1. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább emlékszem az érzésre. Azóta már éreztem ezt más iránt (sajnos). Még az is lehet, hogy ő volt az, csak ennyi év után már ki tudja, hogy ő volt-e akkor azon a postán.:) Mindenesetre vele is megtörtént, hogy rám nézett, belém csapott a villám, de csak második találkozásra. Azt viszont 3 évig tartott kiheverni, mert a vonzalom kölcsönös volt, ez ki is derült, de mindketten foglaltak, családosak vagyunk, így nem lehetett belőle semmi.
2021. jún. 1. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt...egy étteremben dolgoztam, jött 4 fiú és az egyiknél beütött a ménkű :-) Másnap odajött egy haverja, randit kért tőlem - mondom bocsánat, nekem a másik haverod tetszik. végül felhivott a haverja és össze is jöttünk :-)
2021. jún. 1. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!