Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, mint a filmekben? Megláttátok és egymásba szerettetek, nem csak testiség, hanem valami megmagyarázhatatlan, erős kötelék, amihez hasonlót még nem éreztetek?
Mit gondoltok, lehetséges? Van ilyen a való életben is?
2020. júl. 28. 04:20
1/13 anonim válasza:
Vonzalomnak hivjak, a tobbi pedig belemagyarazas.
3/13 anonim válasza:
Hogy ez már szerelem az kétséges,viszont első látásra óriási vonzalom lehet.15 évesen így ismertem meg azt a srácot akihez hosszú évekig szerelem fűzött. Aztán 40 évesen találkoztam egy 28 éves srácxal aki első látásra lehengerelt a külsejével,modorával. Nem szerelem volt,de évekig tartó -kölcsönös- vonzalom alakult köztünk.
4/13 anonim válasza:
Szerelem nem lehet, hiszen nem ismeritek egymást (még). Rokonszenv, vonzalom lehet. Most éppen ilyenben vagyok férfiként. Egy lány folyamatosan flörtöl velem (remélem, annak lehet venni), mióta először megláttuk egymást, és nekem is megtetszett már az első pillanatban.
5/13 anonim válasza:
Nem, nem létezik. Legalábbis én nem hiszek benne.
7/13 anonim válasza:
Létezik sajnos. Én is átéltem. Nem jöttem rá rögtön, hogy beleszerettem, de utólag visszagondolva megtörtént az első pillanatban.
8/13 anonim válasza:
Miért kellett a normális válaszokat is lepontozni? Beleszeretni eleve csak abba lehet, akit ismerünk. Akit nem ismerünk, ahhoz legfeljebb csak vonzódhatunk. Persze aki hülye, annak ezerszer is le lehet írni, hogy mi a két dolog között a különbség, akkor sem lesz képes felfogni.
9/13 anonim válasza:
Első látásra vonzó, ilyen van, ahogy írták is többen. Aztán hogy abból mi lesz, azt az idő megoldja.
10/13 anonim válasza:
Volt ilyen, hogy bejöttünk egymásnak, de szokás szerint, semmi sem lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!