Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minden szerelem úgy alakul ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden szerelem úgy alakul ki hogy egyből egymásba szeret a két fél?

Figyelt kérdés

Szóval első látásra alakul ki, vagy egy idő után?

Melyik a gyakoribb?

Melyik szokott tartósabb lenni általában?

2021. aug. 17. 13:34
 1/9 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Nekem az első, ami tiniként ért, nem szerelem volt első látásra, tetszett a fiú, aztán ahogy megismertem, úgy lettem szerelmes belé-mondjuk.

A férjembe ahogy megláttam, lassan 1 évtizede, azóta is ugyan annyira, ha nem jobban, vagy hogy mondjam, de leírhatatlanul.

2021. aug. 17. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2021. aug. 17. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Párom azonnal belém szeretett, nekem kb. 3 év alatt mélyült a baráti szeretetem szerelemmé.
2021. aug. 17. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen változó. Volt, akivel pár hónap barátság váltott át szerelembe, másfél évig tartott. Másba első látásra beleszerettem, és gyorsan ki is ábrándultam. A mostani szerelmem első látásra riasztott, azt mondtam magamnak, te jó ég, hogy néz ez ki:D aztán ez fél óra beszélgetés után eltűnt és beleszerettem, azóta is együtt vagyunk.
2021. aug. 17. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Nem. Sőt, nekem a legjobb kapcsolataimban lassan alakultak ki érzelmek és sosem voltak elvakítóan intenzívek. Ha nem így lett volna, csak felforgatta volna az illető az életemet, az pedig az én esetemben mindenképp negatívum, mert nem bírok a számomra kedves dolgaimmal haladni mellette. Ergo lerombolt minden ilyen kapcsolat, ami nem túl egészséges.

Ezek a dolgok nagyon jól hangzanak könyvben és filmben, de a valóságban más az egészséges szerintem.

2021. aug. 17. 14:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
van olyan akit elsőre megkedvel az ember , van akit egy bizonyos idő után mivel nem minden ember sugároz boldogságot meg könnyedséget magából, egyes emberekhez idő kell hogy meglássad a valódi énjüket .
2021. aug. 17. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
A mi esetünkben működött az első látásra szerelem! Előtte még egyikünknek sem volt hasonló. Sőt a párom azt állítja, hogy akkor tudta meg mi a szerelem, mikor mi egy pár lettünk.
2021. aug. 17. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen is olyan is. Mindegyik hosszú kapcsolat volt
2021. aug. 17. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van, hogy a feleknek meg kell egymással küzdeniük.
2021. aug. 17. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!