Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szerelem úgy alakul ki hogy egyből egymásba szeret a két fél?
Szóval első látásra alakul ki, vagy egy idő után?
Melyik a gyakoribb?
Melyik szokott tartósabb lenni általában?
Nekem az első, ami tiniként ért, nem szerelem volt első látásra, tetszett a fiú, aztán ahogy megismertem, úgy lettem szerelmes belé-mondjuk.
A férjembe ahogy megláttam, lassan 1 évtizede, azóta is ugyan annyira, ha nem jobban, vagy hogy mondjam, de leírhatatlanul.
Nem. Sőt, nekem a legjobb kapcsolataimban lassan alakultak ki érzelmek és sosem voltak elvakítóan intenzívek. Ha nem így lett volna, csak felforgatta volna az illető az életemet, az pedig az én esetemben mindenképp negatívum, mert nem bírok a számomra kedves dolgaimmal haladni mellette. Ergo lerombolt minden ilyen kapcsolat, ami nem túl egészséges.
Ezek a dolgok nagyon jól hangzanak könyvben és filmben, de a valóságban más az egészséges szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!