Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit gondoltok erről a nőtársatokról?

Figyelt kérdés
Oravecz Nóra. Megfogadjátok a tanácsait? Férfiként érdemes olvasni?
2021. szept. 17. 14:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

11

Már hogy ne lenne?

Időmenedzsment?

Tanulásmódszertan?

Pszichológia?

Ha életmód, akkor már biológia, biokémia?

Közgazdaságtan?

Szociológia?

Jog?

Hajaj, van miből ihletet nyerni, ha valakinek az kell. Nekem ez kell, különben megyek a hülye fejem után inkább és a saját hibámból tanulok támpont híján :D

2021. szept. 17. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem ismerem. De nekem idegen nő nem nőtársam. Utálom ezt az egybevételt.
2021. szept. 17. 19:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Nyálas és közhelyes, ennyi...
2021. szept. 17. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
#11 Igen, de NEM ezekben a témákban ír Oravecz.
2021. szept. 18. 07:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Én elolvastam a vlogját meg pár nyilatkozatát, mert egy időben divat volt és meg akartam érteni miért szeretik az emberek.

Nem ad tanácsot a hölgy semmiben: más filózófusok, teológusok és életmódtanacsadók szövegét tette fogyaszthatóvá és adta el, neki élettapasztalata egyetlen olyan témában sincs amiról ír, interjúiban számtalanszor azt mondta (nem direkten, hanem utalt rá), hogy ő maga sem hisz abban amit állít. Neki ez csak üzlet, nem is érti a társadalomra gyakorolt hatását.

Szerintem nem csak férfiaknak hanem senkinek sem érdemes elolvasni.

2021. okt. 15. 04:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!