Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan dilemmám van,hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan dilemmám van,hogy a munkahelyemen dolgozott nyáron egy 17 éves diáklány, aki elég egyértelmű jeleket küldött, hogy vonzódik irántam. Kissé nagynak érzem a korkülönbséget köztünk, hogy kezdeményezzek felé. Mitévő legyek? 33/F

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

hat lehet, hogy testileg mar nem gyerek, de agyban, mentalitasban meg valoszinuleg eretlen. arrol nem is beszelve, h meg gimibe jar, valoszinuleg a szuleivel lakik es legnagyobb problemaja kb a matek erettsegi.

de ha ti 30+ evesen nem latjatok, miert problemas egy kb feleannyi idos kislannyal kezdeni.. van egy rossz hirem..

2021. szept. 17. 01:35
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
En visszagondolva magamra 17-18 evesen, nekem us tetszettek az erett ferfiak es volt vontalom is. De sokkal inkabb vagytam szerelemre, erzelmekre, torodesre, mint szexre. a szexualitasom, a vágy, ösztönösség eleg gyenge volt akkoriban, meg ha szexeltem, akkor is. Csak 40 évesen, két gyerek után érzem azt, hogy milyen az igazi jó szex.
2021. szept. 17. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem volt ott semmi flörtölés, csak addig csorgattad rá a nyálad, míg bebeszélted magadnak.
2021. szept. 17. 14:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Én semmi jelet nem adtam neki, ellenben a saját munkatársaim is hasonlót gondoltak.
2021. szept. 17. 19:36
 15/16 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, szerintem eléggé egyértelműen megkaptad a kérdésedre a választ. Ha nagyon nem bírsz magaddal, lógasd hideg vízbe a farkad, a gyereket meg hagyd békén és ne élj vissza az éretlenségével.

Tudom, hogy sok harmincas pasinak kisebbségi komplexusa van a korban hozzájuk illő nőkkel szemben, mivel azok többnyire sokkal érettebbek és felnőttebbek, mint a pasik, de azért legyél már annyira nagyfiú, hogy húszévesnél fiatalabb lánnyal nem kezdesz el szerencsétlenkedni.

2021. szept. 17. 20:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Azért egy évet még várj.
2021. szept. 19. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!