Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszi a bátorságot egy idősebb férfi, hogy kezdeményezzen egy fital lánynál elég egyértelműen?
Egy idősebb pasi elég erősen és egyértelműen bepróbálkozik nálam,amit nem is tudok mire vélni,semmi jelét nem adtam a dolognak,jó formán a szia köszönésen kívül amit mindenkinek megadok. Semmi olyan nincs a vislekedésemben,sem öltözködésemben ami arra utalna,hogy kapható vagyok akármire.
Nem tudom mire vélni azt ami történik!? valaki elmagyarázná,hogy jön egy ilyen férfi és gondolja,hogy van esély??
Mennyivel idősebb?
Régen még nem voltak ennyire nyámnyilák a fiúk, mertek kezdeményezni. A bátorság megmaradt benne. Mit veszíthet, ha nem fél a visszautasítástól?
Nem tudom a pontos korát,de olyan 20 év lehet közöttünk. Egyszerűen csak meghökkentő számomra,fiatalok pl nem szoktka így kezdeményezni. Meg elég jók a meglátásai is rólam,de hát ez korral jár gondolom :D
Valaki tapasztalt hasonlót? Vagy ti csináltatok hasonlót?
Tetszik ez a hozzáállás. Beképzelt bunkó a kedves kérdező ezzel a stílussal: hogy veszi a bátorságot?
Én arra gondolok, hogy örülnöd kéne, hogy egyáltalán szóba áll veled valaki a stílusod alapján.
9-es, ott a pont! Az ilyenek miatt van ez a rossz beidegződés a kedvesebb, visszafogottabb férfiaknál, hogy nem mernek odamenni a nőhöz, mert hát "vehetik-e a bátorságot" hogy megszólítsanak egy ilyen a föld felett 10 méterrel lebegő nőszemélyt.
A jóképű pasik meg arrogáns módon odabüfögik hogy "bszunk este, erre ő, szempillákat rebegtetve ájuldozva mondja az iiiiiigent....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!