Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év korkülönbség az nagyon sok?
Figyelt kérdés
Ő 39 (ffi) én 25.
Ő elég fiatalos, sportos, laza, én pedig koromhoz képest érett vagyok, ambiciózus és sok a közös bennünk.
2019. febr. 10. 17:50
2/12 anonim válasza:
Nem feltétlen.
Mióta vagytok együtt?
3/12 anonim válasza:
Ha nektek belefér, hajrá. A korkülönbség okozta nehézségek úgyis előjönnek, ha épp úgy alakul. De, azt ugye tudod, hogy kb. minden nő tinikora óta azt hangoztatja, hogy korához képest érett, még akkor is, ha nem?
4/12 Karena26 válasza:
Attól függ...
Ha ugyanabban az életszakaszban vagytok (pl karrierépítés vagy családalapítás), és együtt tudtok továbblépni, most még nem sok.
5/12 anonim válasza:
Nekem sok. 25 évesen az ember még pörgősebb, mint egy majdnem 40 éves. Hiába laza az elején, tapasztalat.
6/12 anonim válasza:
10 év felett sok. És marhára nincsenek egy életszakaszban ilyen különbséggel. Ja, és érett ember nem hangoztatja, hogy milyen érett. Dugni attól még nyilván lehe pár hónapigt, de nem várnék semmit.
7/12 anonim válasza:
Mivel mindketten felnőttek vagytok, nem éppen. Ezt ti tudjátok, más mit mond, az nem lényeges.
8/12 Rockarc válasza:
A bukmekerek ellenetek fogadnanak. Lesz kozos gyerek? Mert apuci mar csak kepkeretben lesz ott a diplomaoszton, ha erted mire celzok. Igen, nagyon sok.
42F
9/12 anonim válasza:
Nem sok.
De ennek a kapcsolatnak nincs jövője!
Egy éretten gondolkodó, 25 éves nő, ne a neten szavaztassa már meg, hogy összeillik-e a pasijával!
Hagyd el! Hagy keressen magának egy normális, igazi, NŐ társat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!