Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan veszi a bátorságot egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan veszi a bátorságot egy idősebb férfi, hogy kezdeményezzen egy fital lánynál elég egyértelműen?

Figyelt kérdés

Egy idősebb pasi elég erősen és egyértelműen bepróbálkozik nálam,amit nem is tudok mire vélni,semmi jelét nem adtam a dolognak,jó formán a szia köszönésen kívül amit mindenkinek megadok. Semmi olyan nincs a vislekedésemben,sem öltözködésemben ami arra utalna,hogy kapható vagyok akármire.

Nem tudom mire vélni azt ami történik!? valaki elmagyarázná,hogy jön egy ilyen férfi és gondolja,hogy van esély??

2019. jún. 21. 09:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
5%
Mi az, hogy honnan veszi a bátorságot? Ki vagy te, valami istennő? Nem, ugyanolyan halandó senki vagy, mint bárki más, még akkor is, ha annak idején nyertél a genetikai lottón!
2019. jún. 21. 11:12
 12/24 anonim ***** válasza:
74%

Ez a sok felháborodott, feltehetoen minimum középkorú pasi nem tudom mit szólna, ha 60-70 éves nénik probalkoznanak be náluk.

Kb. nekem is hanyingerem van, amikor apám korabeli bácsik nyomulnak.

2019. jún. 21. 11:22
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

Velem 50-60 éves bácsik is kikezdenek. 😐

22/L

2019. jún. 21. 11:27
 14/24 anonim ***** válasza:
40%
Velem mindenféle korosztályú nő kikezd, s mi van akkor?Szuverén joga.
2019. jún. 21. 11:49
 15/24 anonim ***** válasza:
24%
Aha, amint kiderülne, hogy az idősebb pasi milliomos, a kérdező más nótákat fújna, pl.: A szerelemben nincs korhatár, korához képest igenis jól tartja magát, sok fiatalabb megirigyelné és hasonló szövegek.
2019. jún. 21. 11:55
 16/24 anonim ***** válasza:
8%

Még jó hogy a férjem vette a bátorságot anno. ;)

Persze ha neked nem tetszik, értelemszerűen kikosarazod, de azt nem szabhatod meg hogy próbálkozik-e. Csak ha zaklat, de gondolom erről szó sincs. :)

2019. jún. 21. 12:23
 17/24 anonim ***** válasza:
20%
#16, ennek a típusnak az is zaklatás, ha a másik egyáltalán létezni mer. Veszi a bátorságot a létezéshez.
2019. jún. 21. 12:30
 18/24 anonim ***** válasza:
7%

17#

Akkor elnézést kell kérjek a hercegnőtől. Módosítanám a válaszomat “égetnivaló vén kujon”-ra!

2019. jún. 21. 12:45
 19/24 A kérdező kommentje:

Na,hogy tisztázzuk egy hozzámképest igenis "vén ember" úgymond zaklat. Aki nem szegény bizony,elég sok pénze van hiszen vezető beosztású és mivel öregecske ezért érthető ilyen életkorban már csak van ezaz....

Igen felháborító hiszen elég pofátalnul "udvarol" és kéretlenül ...

2019. jún. 21. 14:04
 20/24 anonim ***** válasza:
9%

A zaklatás és a kezdeményezés/bepróbálkozás között azért elég éles a különbség.

Ha használható választ szeretnél akkor fogalmazz pontosabban.:)

2019. jún. 21. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!