Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszi a bátorságot egy idősebb férfi, hogy kezdeményezzen egy fital lánynál elég egyértelműen?
Egy idősebb pasi elég erősen és egyértelműen bepróbálkozik nálam,amit nem is tudok mire vélni,semmi jelét nem adtam a dolognak,jó formán a szia köszönésen kívül amit mindenkinek megadok. Semmi olyan nincs a vislekedésemben,sem öltözködésemben ami arra utalna,hogy kapható vagyok akármire.
Nem tudom mire vélni azt ami történik!? valaki elmagyarázná,hogy jön egy ilyen férfi és gondolja,hogy van esély??
Ez a sok felháborodott, feltehetoen minimum középkorú pasi nem tudom mit szólna, ha 60-70 éves nénik probalkoznanak be náluk.
Kb. nekem is hanyingerem van, amikor apám korabeli bácsik nyomulnak.
Velem 50-60 éves bácsik is kikezdenek. 😐
22/L
Még jó hogy a férjem vette a bátorságot anno. ;)
Persze ha neked nem tetszik, értelemszerűen kikosarazod, de azt nem szabhatod meg hogy próbálkozik-e. Csak ha zaklat, de gondolom erről szó sincs. :)
17#
Akkor elnézést kell kérjek a hercegnőtől. Módosítanám a válaszomat “égetnivaló vén kujon”-ra!
Na,hogy tisztázzuk egy hozzámképest igenis "vén ember" úgymond zaklat. Aki nem szegény bizony,elég sok pénze van hiszen vezető beosztású és mivel öregecske ezért érthető ilyen életkorban már csak van ezaz....
Igen felháborító hiszen elég pofátalnul "udvarol" és kéretlenül ...
A zaklatás és a kezdeményezés/bepróbálkozás között azért elég éles a különbség.
Ha használható választ szeretnél akkor fogalmazz pontosabban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!