Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel egy 50 évvel idősebb férfi figyelmét?
25 éves vagyok, lassan egy éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Az egyik részmunkaidős felettesem keltette fel az érdeklődésemet.
Amikor szabadságomat töltöm, érdeklődik a többiektől, hogy hol vagyok. Mikor újra együtt dolgozunk megemlíti, hogy hiányolt előző héten, érdeklődik, hogy merre jártam.
Van egy szolid tetoválás a belbokámon. Eddig senki nem vette észre a cégnél, ő a második együtt töltött napon kiszúrta (bokalengő nadrágot viseltem).
Ahogy megfigyeltem senkivel nem létesít fizikai kontaktust (pld.: kéz a vállon). Mikor legutóbb kettesben maradtunk "szépségemnek" nevezett, majd mikor elment mellettem a többiek előtt megérintette a felkaromat.
A fent említettek tekinthetők részéről finom kezdeményezésnek? Ha igen, hogyan jelezhetném felé diszkréten a szimpátiámat?
Pénzem van elég, a státusza sem érdekel. Tulajdonképpen egyfajta intellektuális példakép, akit vonzónak találok.
A válaszokat előre is köszönöm.
25/N
Kamu!
Nagyapád lehetne a 75 éves bacsika.
Dugd el a jarokeretet, tuti teged is meg fog kerdezni, hogy nem lattad-e valahol. Es akkor szepen eloveszed es te leszel a nap hose a szamara. Onnantol mar csak rajtad all.
42F
75 éves a bácsi? jól tartja magát.
elég ha nyitott vagy és mosolyogva fogadod a közeledtét, hidd el, van akkora öreg róka, hogy nem kell neki kétszer mondani a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!