Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak manapság jobban kötődnek mint a nők ?
Egyre több és több olyan történetet hallok amiben a nő vet véget a kapcsolatnak , a nő csalja meg a férfit, és a nő mondja azt hogy szingli akar lenni, élni akar. Pedig régen ezek a sztereotípiák a férfiakat illették. Meg ha belegondolok , szomorú de velem is így volt 4ből 3 kapcsolatomban a fiúk sokkal erősebb érzelmeket tápláltak irántam mint én irántuk.
A feje tetejére állt volna a világ ?
Vagy csak én hallok túl kevés sztorit ?
Várom a válaszokat , tapasztalatokat , véleményeket c:
Szerintem ez egy jó téma, beszélgessünk.
És neked egy helycserés támadás ugyanaz, mint eldönteni, hogy idegennel nem tudsz szexelni? Mert most konkrétan nagyon csúnya nemi erőszakot magyarázol.
Felizgulni a barátnődre, majd kicserélni egy kecskére nem jelenti azt, hogy menne neked a szex kecskével is, mert végül is csak súrlódás.
De minden a saját döntésünk. Hogy nem eszek spenótot, mert nem szeretem, az is a saját döntésem. Ez nem új dolog.
Egyáltalán nem mondtam, hogy ez magasabbrendű, ezt már te vetíted ki az egészre. Újra: amit mondtam, arról szólt, hogy ahhoz, hogy jó kapcsolatunk legyen, ismernünk kell az embert, akivel kapcsolatban élünk. Szerintem ennek kéne az első lépésnek lennie, nem a szexnek. És nem azért, mert baj van a szexszel, hanem mert keveset mond el az emberről.
Ugyanekkora hülyeség lenne valakivel összeállni, akiről csak azt tudod, hogy milyen az anyagi helyzete, vagy milyen zenéket hallgat, mert ezek csak kis szeletei a kapcsolatnak. Az, hogy jó a szex nem jelenti azt, hogy jó lesz a kapcsolat is, csak sokan ez alapján akarnak kicsikarni valami kis kapcsolatszerűséget. Nézd meg az oldalt: hány kérdés van, aminek annyi a lényege, hogy a számba veszem a nemi szervét, de nem merem neki mondani, hogy vegye le a cipőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!