Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak manapság jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak manapság jobban kötődnek mint a nők ?

Figyelt kérdés

Egyre több és több olyan történetet hallok amiben a nő vet véget a kapcsolatnak , a nő csalja meg a férfit, és a nő mondja azt hogy szingli akar lenni, élni akar. Pedig régen ezek a sztereotípiák a férfiakat illették. Meg ha belegondolok , szomorú de velem is így volt 4ből 3 kapcsolatomban a fiúk sokkal erősebb érzelmeket tápláltak irántam mint én irántuk.

A feje tetejére állt volna a világ ?

Vagy csak én hallok túl kevés sztorit ?

Várom a válaszokat , tapasztalatokat , véleményeket c:

Szerintem ez egy jó téma, beszélgessünk.

2021. szept. 10. 10:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
93%

És neked egy helycserés támadás ugyanaz, mint eldönteni, hogy idegennel nem tudsz szexelni? Mert most konkrétan nagyon csúnya nemi erőszakot magyarázol.

Felizgulni a barátnődre, majd kicserélni egy kecskére nem jelenti azt, hogy menne neked a szex kecskével is, mert végül is csak súrlódás.

2021. szept. 10. 16:43
 32/36 anonim ***** válasza:
53%
Ki hol huzza meg a hatarokat. Vannak akiknek a kecskek is belefernek, gondolom te is tudod, hogy van ilyen, a vilag tele van perverzekkel, a zoofilia, necrofilia letezo jelensegek. De kicsit offoltuk a temat. Itt arrol volt szo, hogy egy idegen emberrel mi akadalyozza a szexet a sajat dontesukon kivul. En elfogadom, hogy van aki nem akar ilyen helyzetbe kerulni. De ne tegyunk ugy, mintha ez jobb, vagy magasabbrendu dolog lenne. Nem ettol fugg a kesobbi parkapcsolat minosege.
2021. szept. 10. 16:56
 33/36 anonim ***** válasza:
92%

De minden a saját döntésünk. Hogy nem eszek spenótot, mert nem szeretem, az is a saját döntésem. Ez nem új dolog.

Egyáltalán nem mondtam, hogy ez magasabbrendű, ezt már te vetíted ki az egészre. Újra: amit mondtam, arról szólt, hogy ahhoz, hogy jó kapcsolatunk legyen, ismernünk kell az embert, akivel kapcsolatban élünk. Szerintem ennek kéne az első lépésnek lennie, nem a szexnek. És nem azért, mert baj van a szexszel, hanem mert keveset mond el az emberről.

Ugyanekkora hülyeség lenne valakivel összeállni, akiről csak azt tudod, hogy milyen az anyagi helyzete, vagy milyen zenéket hallgat, mert ezek csak kis szeletei a kapcsolatnak. Az, hogy jó a szex nem jelenti azt, hogy jó lesz a kapcsolat is, csak sokan ez alapján akarnak kicsikarni valami kis kapcsolatszerűséget. Nézd meg az oldalt: hány kérdés van, aminek annyi a lényege, hogy a számba veszem a nemi szervét, de nem merem neki mondani, hogy vegye le a cipőjét.

2021. szept. 10. 17:04
 34/36 anonim ***** válasza:
89%
Mellesleg hogy te ennyire félremagyaráztad az idegenes szexet: nem hiszek istenben, karmában, sorsban, de ha valami felsőbbrendű entitás kegyes velem, akkor olyan emberekkel hoz össze, akiknek arról, hogy "idegennel nem tudok szexelni" NEM az jut eszébe, hogy ha szex közben kicseréljük a férjedet, akkor igen, hanem érti úgy, ahogy normális ember érti.
2021. szept. 10. 17:06
 35/36 anonim ***** válasza:
53%
Arra probaltam ravilagitani, ugy latszik nem jott ossze, hogy az idegen ferfis kijelentesed nem az idegen mivolta miatt van, hanem a sajat korlatod miatt. Igy sem erted?
2021. szept. 10. 17:18
 36/36 anonim ***** válasza:
Mindig az kötődik jobban, akiben több az érzelem... Ennyi.
2021. szept. 10. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!