Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak manapság jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak manapság jobban kötődnek mint a nők ?

Figyelt kérdés

Egyre több és több olyan történetet hallok amiben a nő vet véget a kapcsolatnak , a nő csalja meg a férfit, és a nő mondja azt hogy szingli akar lenni, élni akar. Pedig régen ezek a sztereotípiák a férfiakat illették. Meg ha belegondolok , szomorú de velem is így volt 4ből 3 kapcsolatomban a fiúk sokkal erősebb érzelmeket tápláltak irántam mint én irántuk.

A feje tetejére állt volna a világ ?

Vagy csak én hallok túl kevés sztorit ?

Várom a válaszokat , tapasztalatokat , véleményeket c:

Szerintem ez egy jó téma, beszélgessünk.

2021. szept. 10. 10:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%
A mai generaciokat szerintem mar sokkal rosszabbul nevelik, mint a korabbiakat. A vilag sokat valtozott, sajat szuleink sem ertik mar, nemhogy fel tudjanak kesziteni ra. A fizikalis vilag teljesen elnyomta az erzelmi vilagot, mindenki penzert es azonnal akarja a boldogsagot. Kozben pedig elakadt a tinedzser koraban az erzelmi fejlodesben, megrekedt es ugy probal megfelelni a sajat es a tarsadalom elvarasainak. Komplett korosztalyokat kene pszichologushoz kuldeni a komplexusaik es felelmeik kezelesere. De ennek magyaroszagon nincs hagyomanya, mert hosszu es rogos ut a gyogyulas. Inkabb pattint egy kerdest, hogy mit kene csinalni, ami instant megoldast hoz. Menthetetlen kategoria.
2021. szept. 10. 11:50
 12/36 anonim ***** válasza:
51%

Vannak páran akik örülnek ha egész életükben sikerül csak egy nővel összejönni, és ahhoz foggal körömmel ragaszkodnak, de van aki már betegesen, mert attól félnek ha ő elhagyja őket, örök életükre magány vár rájuk.

De....ezzel ugyanúgy van néhány nő is. Csak kevesebb.

2021. szept. 10. 11:54
 13/36 anonim ***** válasza:
90%
Az internet miatt az emberek elvesztik a kapcsolatukat a valósággal. A szülők leginkább csak a fedelet meg a kaját biztosítják a gyereküknek, tisztelet a kivételnek. Silány emberek alkotják a társadalom döntő részét, csak az önös érdekek számítanak nekik. Pénz, szórakozás, szex. Ezért élnek. A net ráadásul a mentálisan beteg emberek számára még hátszelet is biztosít, rengeteg az elferdült csoport ott is. Egyébként ez a silány emberi minőség szinte bárhol felfedezhető az élet bármelyik területén. Én konkrétan a fb ismerőseim 95%-át kiszórtam. A való életben is azonnal ignorálom a tiszteletlen, egoista, viselkedni nem tudó embereket. Érdekes módon 100x nyugodtabb lettem, szeretek élni, nem látom azt a fostengert, amit az emberek generálnak egymásnak
2021. szept. 10. 12:06
 14/36 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egyén függő. Ismertem, ismerek , mind a két nemben társfüggőt. Ugyanúgy mind a férfiak mind a nők között , nem egyet, aki a függetlenségét nem adná fel. Ki ezért , ki azért.
2021. szept. 10. 12:10
 15/36 anonim ***** válasza:
96%

Feje tetejére? Normális az, ha a férfi kötődik kevésbé? Egyformán kéne kötődni egymáshoz.

A fő ok az, hogy előbb szexelünk, utána próbálunk szerelembe esni. Fordítva kéne, és akkor lenne mit javítani. Mert azt tényleg nem érdemes javítani, ami a szex alapján alakult ki, a többi tulajdonságot meg vagy lenyeljük, vagy sírunk miatta.

Megjavítani egy olyan kapcsolatot, ami idegenek közt jött létre csupán szexuális vonzalom alapján... az nem kapcsolat. Ott csak próbálunk elkezdeni kötődni valakihez, akit amúgy nem ismerünk.

2021. szept. 10. 13:53
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
15-os, ez fals magyarazat. Nem a 19. szazadban elunk, meg nem vallasi dogmak szerint elunk, az emberek szexelnek es nem csak kapcsolatban. Nem az hatarozza meg, hogy milyen lesz egy kapcsolat, hogy mit gondol rola oreganyam, vagy a plebanos bacsi, hanem azon, hogy a ket fel kepes-e felnott modra, azonos ertekrend mellett egy kozos eletet kialakitani. Nem ertem a szex-et miert kevered bele, az nem minden rossznak a forrasa, ez a gondolat mar meghaladott.
2021. szept. 10. 14:05
 17/36 anonim ***** válasza:
89%

Félreértesz nagyon. Nem érdekel, ki mit gondol, és nem rossz a szex egyáltalán. A baj az, hogy a szexre alapozzuk a kapcsolatot, ami az egésznek egy nagyon kicsi része. A szex az, ami után azt mondjuk, hogy egy pár vagyunk, pedig igazából idegenek vagyunk egymásnak.

Tehát elmegyünk randizni, és a szex a cél. Mert azt hisszük, onnantól minden oké, onnantól kapcsolat. Pedig nem. Még nem is szeretjük a másikat, hisz nem is *ismerjük* őt. Honnan tudjuk, hogy jó lenne vele a kapcsolat? Amit mondasz, pontosan az a lényeg: először kideríteni, hogy a két félnek azonos-e az értékrendje. A szexet azért keverem ide, mert azzal akarjuk az elképzelt ideált megélni, akivel elkezdünk szexelni, de akivel szexelünk, azt nem ismerjük.

2021. szept. 10. 14:12
 18/36 anonim ***** válasza:
40%
Nincs ezzel gond, a szex van olyan fontos, hogyha nem mukodik, akkor felesleges barmi mast csinalni. Hamar kiderul, ha nem jo, kart nem okoz, lelkileg nem visel meg. Szemben azzal, hogyha mar kotodtok es kozben kiderul, hogy nem olyan a lepedoakrobata, mint amit elkepzeltel, mert ott lesz lelki serules, es mindez elkerulheto lett volna. Legyel kicsit pragmatikusabb.
2021. szept. 10. 14:19
 19/36 anonim ***** válasza:
90%
19-es nagyon is jót mond.
2021. szept. 10. 14:20
 20/36 anonim ***** válasza:
Most már 17-es....
2021. szept. 10. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!