Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak manapság jobban kötődnek mint a nők ?
Figyelt kérdés
Egyre több és több olyan történetet hallok amiben a nő vet véget a kapcsolatnak , a nő csalja meg a férfit, és a nő mondja azt hogy szingli akar lenni, élni akar. Pedig régen ezek a sztereotípiák a férfiakat illették. Meg ha belegondolok , szomorú de velem is így volt 4ből 3 kapcsolatomban a fiúk sokkal erősebb érzelmeket tápláltak irántam mint én irántuk.
A feje tetejére állt volna a világ ?
Vagy csak én hallok túl kevés sztorit ?
Várom a válaszokat , tapasztalatokat , véleményeket c:
"Hamar kiderul, ha nem jo, kart nem okoz, lelkileg nem visel meg."
Engem sokkal jobban megvisel az, ha szexelnem kell valakivel, akihez nem kötődöm. Nekem ez hatalmas kár. Ha viszont elkezdek kötődni valakihez, aki "nem lepedőakrobata" - hát alapból nem képzelem el, milyen lenne, de ez tényleg a legkisebb. Annyira ritka tényleg olyan embert találni, akivel személyiségben, látásmódban, humorban, célokban összeillünk, hogy ezt a szex miatt dobni nekem luxus.
2021. szept. 10. 14:24
22/36 anonim válasza:
Ez egyeni izles kerdese. Szerintem stabilabb az a kapcsolat, ahol egyejszakasnak indul es kesobb hazassag lesz belole, mint az, amelyiknel huzzak halasztjak a dolgot, es kesobb derulnek ki, hogy gyorstuzelo, nem birja a gumit, hulye fetisei vannak, nem egyforma a szexualis etvagyuk, meg egyeb problemak. Hany meg hany ilyen kerdes van, ahol szerencsetlen no kerdezgeti a tobbit, hogy mit csinaljon az ilyen ferjevel, mert ramegy a kapcsolatuk.
2021. szept. 10. 14:33
23/36 anonim válasza:
A kötődési képesség a csecsemő- és kisgyerekkori tapasztalatoktól függ, nem attól, hogy valaki férfi-e vagy nő. Ha nem sikerült megfelelő kötődési képességre szert tenni akkor, később pszichoterápia segíthet, ha valaki képes felismerni magán a hiányosságait és kész benne fejlődni. Ehhez persze le kell jönni arról a falvédőről, hogy az ember másokban keresi a hibát.
2021. szept. 10. 14:35
24/36 anonim válasza:
22-es, de pont ez az, hogy ezeket meg lehet beszélni szex ELŐTT. Nekem az tetszik, mikor a párom a legjobb barátom is, és nem pironkodom meg gyakorira szaladok, hogy gáz van, mert az idegen, akivel kapcsolatot kezdtem, nem az, akinek megálmodtam.
De amit leírsz, tökéletesen mutatja: nálam pl. nincs egyéjszakás, mert nem tudok idegennel szexelni. Tehát a 0. lépésnél kiderül, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon.
2021. szept. 10. 14:48
25/36 anonim válasza:
Ez megint nem igy van. Mindenki kepes a szexet elvezni, egy idegennel is. Csak van aki elzarkozik elole, valamilyen indokkal. Azzal, hogy szukre szabod a korlataidat, zart vagy es csak egyfajta jarhato utat engedsz, azzal a sajat eselyeidet rombolod. Gyakorlatilag kenyszerhelyzetbe hozod magad. De erdekes az ervelesed is. Szex alapon nem tudsz masokhoz kotodni, de masokrol azt feltetelezed, hogy a szex miatt kotodnek egymashoz. Nem ellentmondas ez? 1 szex nem kotelez semmire. De 10 sem. Ha gittragasrol lenne szo szex helyett, azt mar el tudnad fogadni? Miert odzkodsz ennyire a szextol? Nem kell mindenkinek a kereszteny erkolcsok menten elnie. Pont ez volt az egyik legkardinalisabb, a mai napig is sok szexualisbeli problemat okozo hulyeseg az egesz vallasban. Te lemaradtal egy szexualis forradalommal a vilag torteneseirol.
2021. szept. 10. 15:28
26/36 anonim válasza:
"Mindenki kepes a szexet elvezni, egy idegennel is."
Erre nagyon kérlek, hozz linket, mert ez egyszerűen nincs így. Ha szexelnem kéne egy idegennel, azt szinte nemi erőszaknak élném meg.
Nem képes mindenki a szexet idegennel élvezni, ezt nagyon káros hinni.
2021. szept. 10. 15:31
27/36 anonim válasza:
Fizikai stimulacio, sotetben minden ferfi fekete. Tehat ha a 80 kilos ferjedet kicserelnek egy masik ferfira, te ugyanugy elvezned. Hagyjuk most ezt az igy vennem eszre, meg ugy. Ha nem venned eszre, akkor elvezned. Azert, mert a tudatod blokkol, nem pedig a masik szemelye. Az meg olyan erkolcsbol taplalkozik, amit a vallas tett kozkeletuve es mar regen megkerdojelezodott. En elhiszem, hogy te nem elvezned, de ezt neked kell helyreraknod magadban, nem pedig a kornyezetedet modositani, hogy kompatibilis legyen veled.
2021. szept. 10. 15:43
28/36 anonim válasza:
Csak azzal akarok szexelni, akibe szerelmes vagyok.
Azt a férfit kívánom, mást nem!
2021. szept. 10. 15:46
29/36 anonim válasza:
Tehát akkor ha a feleséged száját vagy fenekét kicserélik egy férfi szájára vagy fenekére, akkor a sötétben a fizikai stimuláció működik, tehát mindegy, hogy férfival vagy nővel szexelsz?
2021. szept. 10. 15:54
30/36 anonim válasza:
Mi ebben a meglepo, hogy mukodne? Pont ezt irtam en is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!