Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek manapság még létező dolog, hogy 18-20 évesen összejöttök és együtt maradtok életetek végéig? Vagy ez már teljesen kihalt?
A mai világban ilyen idősen a "mindenkit kipróbálok" időszakát élik a fiatalok ez lett a "normális".
De ha megnézed pont emiatt az ilyen emberek később sem fognak senkinél leragadni vagy ha mégis akkor ott lesz szerető stb.....
Manapság nem találsz egy normális kapcsolatot ahol tényleg szereti egymást a két fél és nem érdekből vagy látszatból vannak együtt.
Szerintem ez már szinte kizárt. Régen azért létezett, mert a nőnek negyedannyi lehetősége sem volt válni, mint most.
Nem azt mondom, hogy a mostani jobb, mindjárt eldobni mindent és újat kezdeni, de az emberek ma leginkább már önmagukat helyezik előtérbe és nagyon nem szívesen kötnek kompromisszumokat.
Vágynak a párkapcsolatra, de a vele járó lemondásokra már nem. Inkább elkezdenek egy új kapcsolatot, megélik benne a könnyebb első éveket, utána kuka.
Nekem a nagyszüleim vannak együtt 62 éve, elsők voltak egymásnak mindenben, mai napig papám visz mamának rózsát a kertből, meg csokit a boltból... nekem ők igazi példák.
Mi amúgy 14 éves korunk óta ismerjük egymást, 18 évesen jöttünk össze, ennek már 3 éve. Nemrég költöztünk össze. Vannak súrlódások de komolyan az élet minden területén annyira félelmetesen passzolunk, hogy el sem tudnám képzelni mással ezt. Sosem voltunk amúgy ilyen ismerkedős, mással kavarós típusok, neki egy barátnője volt előttem akibe nagyon szerelmes volt, vele vesztette el a szüzességét is, nekem szintén egy párom volt előtte 9 hónapig, tehát mindketten másodikok voltunk egymásnak. Folyamatosan mikor elmegyünk bulizni és picit becsiccsent akkor mondogatja, hogy pár éven belül ő megfogja kérni a kezem, és szeretné ha majd lennének közös gyerekeink, és én vagyok a lelkitársa stb... 3 év után is ilyeneket mondd... alapjáraton becsiccsentés nélkül is szokta ezeket, csak elég visszahúzódó típus, nehezen beszél ilyen nagy dolgokról de tényleg érzem, hogy ő velem tervez.
Aranyosak ezek a "mi már 7, vagy 10-12 éve vagyunk együtt" sztorik. :) Ez még nem idő. Majd ha 30-40-50 éve lesztek együtt, na az valami.
Szerintem a kérdező is ilyenre gondolhatott, hiszen 18 év körülinél írta, hogy összejönnek és élete végéig maradnak együtt. Szóval az azért nem 10 év.
Anyósom 14 évesen házasodott össze az akkor 18 éves apósommal. 7 gyerekük született, 1 sajnos meghalt. 70 évet éltek együtt jóban-rosszban, voltak pokolian nehéz időszakok is az életükben, olyan is megtörtént, hogy anyósom pár napra külön költözött, mert apósom elkezdett nagyon inni. De aztán valahogy mindig megbeszélték a dolgokat és éltek együtt tovább.
Az biztos, hogy szerették egymást, látszott rajtuk és anyósom a papa halála után teljesen összetört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!