Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járt utat járatlanért el ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt utat járatlanért el ne hagyj, ez a szerelemre is igaz szerintetek?

Figyelt kérdés

Igen, kapcsolatból lépnék ki, másik férfi miatt. Ellaposodott,rosszabb kapcsolat sajnos , és 33 évesen nem akarom eltemetni magam, hogy így éljem le az életem. Megtehetném de Nemtudom... ha viszont lelépek mindent elveszitek szó szerint szinte....munkámat mert ha elkoltozom onnan nemtudnék bejàrni, a házat.... stb

A szivem huz az eszem marasztal.

Mit tennétek?

2021. szept. 7. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%
Húúú, én egy előttem lévő példa alapján nagyon megtanultam, egy esetleges ilyen helyzetben az észre hallgatni nem a szívre.
2021. szept. 7. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Ne dönts hirtelen. Én ennyit tudnék tanácsolni igazából. Mérlegelj, gondold át mindkét verziót, melyiknek van több pozitívja, mik a hátul ütők. Menthető lenne e a mostani párkapcsolatod vagy sem, akarod menteni e vagy sem... Mert ha ránézel és csak egy albérlő társat látsz benne, az úgy már elég komolyan rossz valóban.

Én nagyon átgondolnám és csak utána döntenék. Mindent számításba kell venni. De egy nagyon rossz kihűlt kapcsolatot nem érdemes fenn tartani, ha már egyik felet sem érdekli a kapcsolat. Nagyanyámék 50 évig ölték egymást idegileg, mert senki nem akarta a házat ott hagyni, meg mert akkoriban "nem volt divat elválni". Na az ő esetükben nem érte meg az a ház, bár az igaz, hogy nulláról újra kezdeni nagyon nem egyszerű... De ők tényleg utálták egymást egy életen át. Annak sem volt semmi értelme.

2021. szept. 8. 01:50
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Azt feltetted magadnak, mint kérdést, hogy mitől laposodott el a kapcsolat? Te mennyit tettél meg azért hogy ne így legyen? Vagy csak azért érzed így ezt mert valaki elcsavarta a fejed? És mi lesz ha az meg jóval rövidebb idő alatt ellaposodik az új, vagy elkezd hiányozni a régi?
2021. szept. 8. 13:19
 14/15 A kérdező kommentje:
13 két emberen múlik szerintem. És azelőtt is ezt éreztem mielőtt öt ismertem volna…. De azota mégjobban.
2021. szept. 8. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Az eszed és a szíved sem tiszta. Azt se tudod mit akar ez a kettő. Ez a kettő sosincs ellentétben ha jól funkcionálsz.

Egyértelműen kezd újra.

2021. szept. 19. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!