Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt utat járatlanért el ne hagyj, ez a szerelemre is igaz szerintetek?
Igen, kapcsolatból lépnék ki, másik férfi miatt. Ellaposodott,rosszabb kapcsolat sajnos , és 33 évesen nem akarom eltemetni magam, hogy így éljem le az életem. Megtehetném de Nemtudom... ha viszont lelépek mindent elveszitek szó szerint szinte....munkámat mert ha elkoltozom onnan nemtudnék bejàrni, a házat.... stb
A szivem huz az eszem marasztal.
Mit tennétek?
Ennél többet mi sem tudunk segíteni sajnos.
Vagy élsz tovább boldogtalansagban vagy teszel a boldogsagert és változtatsz.
Neki állsz keresni munkát hogy ne a bizonytalansagba menj el és vár rád egy új élet.
Szerintem az élet egyetlen területén sem igaz.
Hasznosabb tanácsnak tartom amit egyszer egy ismerősömtől hallottam: ha már ott tartasz lelkileg, hogy listát akarsz készíteni az okokról, hogy miért NE változtass (miért ne válts munkahelyet, miért maradj a jelenlegi párod mellett, miért ne kezdj bele valami újba) akkor épp itt az ideje váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!