Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Járt utat járatlanért el ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt utat járatlanért el ne hagyj, ez a szerelemre is igaz szerintetek?

Figyelt kérdés

Igen, kapcsolatból lépnék ki, másik férfi miatt. Ellaposodott,rosszabb kapcsolat sajnos , és 33 évesen nem akarom eltemetni magam, hogy így éljem le az életem. Megtehetném de Nemtudom... ha viszont lelépek mindent elveszitek szó szerint szinte....munkámat mert ha elkoltozom onnan nemtudnék bejàrni, a házat.... stb

A szivem huz az eszem marasztal.

Mit tennétek?

2021. szept. 7. 17:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb lépj.
2021. szept. 7. 17:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez komolyabb probléma, mint a többi gyerekes kérdés. Helyedben inkább valaki olyannal beszélném meg, akire rábíznám az életemet is. Itt kb. arról is van szó.
2021. szept. 7. 18:02
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Ha mindenki úgy gondolkodna, mint te, csupa boldogtalan ember élne a világon.
2021. szept. 7. 18:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj a szíved után. Ha a jelenlegi helyeden nincs már ami élet igazán, akkor ne maradj. És lehet mwgszívod, de a másik úton is csak az élet vége és a semmi vár. Semmikép nincs semmi bisztosod ami megmaradna.
2021. szept. 7. 18:11
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
viszont pl a munkát azért valahogy oldd meg, ne már, hogy nem tudodsz máshol sehol sem lakni. vagy akkor állj neki állást keresni most.
2021. szept. 7. 18:13
 6/15 A kérdező kommentje:
5. nem olyan könnyű újat találni, meg innentől keresni oda, ahol nem is vagyok ott még.... meglátjuk.
2021. szept. 7. 18:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennél többet mi sem tudunk segíteni sajnos.

Vagy élsz tovább boldogtalansagban vagy teszel a boldogsagert és változtatsz.

Neki állsz keresni munkát hogy ne a bizonytalansagba menj el és vár rád egy új élet.

2021. szept. 7. 18:27
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Nos, én egy pasiért nem lépnék. Én egyedül lépnék, ha nem jó a kapcsolat. Maradj a munkahelyeden, menj albérletbe, ha más nem, szobát bérelj. Ne rohanj egy másik pasihoz, mert nincs rá garancia, hogy jobb lesz.
2021. szept. 7. 18:29
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Ez a bizonytalan senki emberek ajánlása. Minden siker járatlan úton történt.
2021. szept. 7. 18:42
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az élet egyetlen területén sem igaz.

Hasznosabb tanácsnak tartom amit egyszer egy ismerősömtől hallottam: ha már ott tartasz lelkileg, hogy listát akarsz készíteni az okokról, hogy miért NE változtass (miért ne válts munkahelyet, miért maradj a jelenlegi párod mellett, miért ne kezdj bele valami újba) akkor épp itt az ideje váltani.

2021. szept. 7. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!