Elhagynál egy járt utat, egy járatlanért? Milyen esetben?
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 10:06
1/9 anonim válasza:
Igen.
Ha a járt úton folyton rosszkedvű, nyomott vagyok, és értéktelennek érzem magam.
2/9 anonim válasza:
Persze. Az igazi fejlődés a kísérletezésből adódik. A járt út a komfortzóna, a járatlan út pedig az, ami azon kívül esik.
3/9 anonim válasza:
Első válaszoló alapján leírtak szerint döntöttem és még rosszabbul jártam ha mondhatom így. Nehéz kérdés másként döntenék-e, de remélem, hogy a mostani nagyon rossz állapotból hamarosan kijövök és megérte a döntés.
4/9 anonim válasza:
#3.
Az első vagyok, és sajnálom, hogy így alakult, de az alaphelyzetbe is belefásultál volna egy idő után.
Szerintem addig kell váltani, amíg jó nem lesz egyszer.
5/9 Laylah válasza:
Igen, ha a saját elképzelésemet jobbnak, vonzóbbnak tartom a saját magam számára.
6/9 anonim válasza:
El. Volt például egy munkahelyváltásom, ami utólag rossz döntésnek bizonyult, 6 hónap után felmondtam, de még így sem bánom egyáltalán, mivel ha nem próbálkozok, akkor nem tudom mi lett volna, akkor folyton azon rágódtam volna, illetve bele is fásulok.
7/9 anonim válasza:
Bármikor, ha a járatlan út több lehetőséget kínál. A komfortzónánál kevés károsabb dolog van az életben, sosem szoktam hagyni, hogy beleragadjak.
8/9 anonim válasza:
Volt már ilyen, a vége mindig ugyanoda való visszatérés lett.
9/9 anonim válasza:
Hát, úgy körülbelül 2019 eleje óta folyamatosan ezt teszem.
Egyrészt mert pokolian éreztem magamat a régiben, másrészt mert úgy éreztem, az adottságaim veszendőbe mennek.
Más kérdés, hogy közel se értem még révbe, igen sokat kockáztattam és rettenetesen sokat vesztettem is. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!