Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járt utat a járatlanért el ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt utat a járatlanért el ne hagyj?!

Figyelt kérdés
Több mint két évet voltunk együtt a barátommal. Én vidéken tanulok főiskolán, ő Budapesten.Idén kollégista lett, és megismerkedett valakivel, akivel az egész barátságnak indult, de több lett belőle és szakított velem,mondanom sem kell, a lányt 2-3 hete ismeri. Kicsit rátettem én is a lapáttal,hogy így érzett,így lépett,de úgy érzem,össze van zavarodva,nekem tagadja a lányt,a lánynak tagad engem. És azt mondta pár hónap múlva kopogtatok nálad,majd hogy jaj nem,én nem esek bele ebbe a hibába. Mármint hogy most hirtelen összejön valakivel,aztán rájön,hogy én kellek neki. Mert hát lássuk be, a fiúk később dolgozzák fel a szakítást,mint a lányok,és úgy vagyok vele,ha most a szakításunk alatt/után már egymás szájába lógnak,annak nem lesz jó vége. Mert egy szakításnak is megvan a maga folyamata,ennyi idő után azért még keresed a régi érintését,tulajdonságait stb az újban. Szeretném, ha minél előbb rájönne,mit veszített,és meg kellett volna beszélni a problémákat,nem pedig beleugrani egy másik kapcsolatba. Mit gondoltok,lehet hogy rájön,nem így kellett volna? Vagy lehetséges,hogy beleugrik és vele boldog lesz? Több mint 250 km-re laknak egymástól és a párom ritka lusta ember... Plusz egy kollégiumban laknak,örökké egymás szájában,ez nem egészséges,egy bulik..a páromnak pedig lételeme a szabadság.
2013. okt. 19. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
A párod még nagyon gyerekes fejben, annak ellenére, hogy egy szép kapcsolatotok van/volt. Sajnos rengeteg szakításhoz vezetett már több ember életében az ilyen szitu. Nagyon nehéz feldolgozni, átérzem. Kis megnyugtató az, hogy biztos 5 s akár 10 év múlva is egyedül lesz, mert most elkapja a gépszíj a csajok ügyében, s nem egy, nem kettő jól le is fogja kopasztani pénzügyileg.
2013. okt. 19. 09:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni előre mi lesz belőle. De számíts a legrosszabbra is
2013. okt. 19. 09:09
 3/3 anonim ***** válasza:
sztm is egy kisfiú ő még,dobd ki a francba.és ha visszakérezkeik,röhögd ki,és add ki az útját...th. visszane fogadd :D mellesleg én is fiú vagyok,de nem védem az ilyen tetveket.Végülis te tudod.
2013. okt. 19. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!