Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt utat járatlanért el ne hagyj - ezt mondta a barátom a haverjának rólam. Ez rosszat jelent, vagy nem? Mit értett ez alatt pontosan? Mert már teljesen összezavarodtak a gondolataim.
Régóta vagyunk együtt, több éve, és szakítottam vele, mert már nem volt jó a kapcsolat, ekkor 180 fokos fordulatot vett, minden nagyon jól ment, újra megpróbáltuk, egy esély mindenkinek jár. Miközben külön voltunk, egyikünk sem volt mással (főleg hogy egyfolytában udvarolt és így minden percben a "nyakamon lógott"-nem rossz értelemben). Összejöttünk újra, nagyon megváltozott minden, érzem hogy most teljesen más az egész, sokkal jobb. Azóta eltelt 2 hónap hogy újrakezdtük. Most megtudtam az egyik haverjától, hogy rólam beszéltek, ez a haver kérdezte a barátomtól, hogy mizujs velem, nem úgy volt h szakítottunk?(ők sem valami sűrűn beszélnek, ezért nem tudta mi is van) A barátom erre mondta, hogy de, de újrakezdtük, és hogy: járt utat járatlanért el ne hagyj tudod..és mosolygott... Azt mondta a haverja h csak ennyit beszéltek rólam, de én furcsállom, hogy mi volt ez a mondat?
Ezt értsem úgy hogy csak azért "tartott meg" mert én vagyok a biztos, és fél h nem tud becsajozni vagy mi?? Vagy csak valami vicceset akart mondani a haverjának, és ez jutott először eszébe..? Vagy csak azért zárta ilyen rövidre, mert a haverjával alig beszélnek és úgy gondolta nem tartozik rá?
Tisztára összezavarodtam!!
20/L
Szerintem calami olyasmit jelenthet ebben az esettben hogy nem akar más kapcsolatot /mással/ mert rég óta együtt vagytok /és gondolom szeret/ és nem váltana le egy másik csajért /mert az lehet nem lenne tartós/.
Vagy valami ilyesmit jelenthet szerintem.
De semmiképp se rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!