Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járt utat járatlanért el ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt utat járatlanért el ne hagyj - ezt mondta a barátom a haverjának rólam. Ez rosszat jelent, vagy nem? Mit értett ez alatt pontosan? Mert már teljesen összezavarodtak a gondolataim.

Figyelt kérdés

Régóta vagyunk együtt, több éve, és szakítottam vele, mert már nem volt jó a kapcsolat, ekkor 180 fokos fordulatot vett, minden nagyon jól ment, újra megpróbáltuk, egy esély mindenkinek jár. Miközben külön voltunk, egyikünk sem volt mással (főleg hogy egyfolytában udvarolt és így minden percben a "nyakamon lógott"-nem rossz értelemben). Összejöttünk újra, nagyon megváltozott minden, érzem hogy most teljesen más az egész, sokkal jobb. Azóta eltelt 2 hónap hogy újrakezdtük. Most megtudtam az egyik haverjától, hogy rólam beszéltek, ez a haver kérdezte a barátomtól, hogy mizujs velem, nem úgy volt h szakítottunk?(ők sem valami sűrűn beszélnek, ezért nem tudta mi is van) A barátom erre mondta, hogy de, de újrakezdtük, és hogy: járt utat járatlanért el ne hagyj tudod..és mosolygott... Azt mondta a haverja h csak ennyit beszéltek rólam, de én furcsállom, hogy mi volt ez a mondat?

Ezt értsem úgy hogy csak azért "tartott meg" mert én vagyok a biztos, és fél h nem tud becsajozni vagy mi?? Vagy csak valami vicceset akart mondani a haverjának, és ez jutott először eszébe..? Vagy csak azért zárta ilyen rövidre, mert a haverjával alig beszélnek és úgy gondolta nem tartozik rá?

Tisztára összezavarodtam!!

20/L

2012. márc. 21. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jót jelent. Szóval a puszta kíváncsiság miatt nehogy feldobjon egy alapvetően (ha akarjátok) jól működő kapcsolatot.
2012. márc. 21. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, te egy biztos pont vagy számára és nem akar egyedül lenni. Valószínűleg azrét változott meg, mert dobtad és fájt az egójának, hogy nem "elég jó" neked, és nem akart egyedül lenni.
2012. márc. 21. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Eggyetértek az előttem szólóval. Azért van veled mert így van egy biztos kapcsolata. A helyedben körbekérdezősködnék hogy kivel foglalkozott még a szakításotok előtt
2012. márc. 21. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem calami olyasmit jelenthet ebben az esettben hogy nem akar más kapcsolatot /mással/ mert rég óta együtt vagytok /és gondolom szeret/ és nem váltana le egy másik csajért /mert az lehet nem lenne tartós/.

Vagy valami ilyesmit jelenthet szerintem.

De semmiképp se rosszat.

2012. márc. 21. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet én ítélem meg rosszul a helyzetet, de nnek a mondatnak én nem örülnék, ez olyan mintha egy öregember szájából hangzana, mintha oké lennél mint egy biztos pont, de nem a legjobb. Ha úgy érzed ő az igazi, akkor rendben, de ha kétséged van nyugodtan rákérdezhetsz mit akart jelenti, hisz ő biztosan tudja miért mondta.
2012. jún. 13. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!