Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszavonultam a csajozástól! Elfogadnátok, ha egy haverotok így tenne?
Figyelt kérdés
Visszavonultam, mert meguntam a sok elutasítást. Relatíve sok, mert csak 3 nőnél próbálkoztam, de nem akartam újra pofára esni. Jobb így, kényelmesebb az életem. Haver viszont nem érti meg, és állandóan vinne bulikba nőzni. Egyetemista és sok nőt megdugott már, és azt hiszi, hogy ez mindenkinek gyerekjáték.
Tudom, hogy nekem kell megértetni vele, hogy fogadja el a döntésem! Engem csak az érdekel, hogy Ti elfogadnátok e, ha egy haverotok vagy barátotok így döntene?
2021. szept. 3. 12:47
11/15 anonim válasza:
akar, gondolom tudat alatt vágyik is rá, csak elfolytja magában. Én is ezt teszem. Levegőnek nézem őket. Ha akadna valaki, aki nekem is bejön és a tudtomra adná, hogy kedvel, akkor belemennék. Úgy értem a belemenést, hogy belemennék a kapcsolat dologba. Mint írtam, lakás mellett nehezebb dolog lesz, mert egy szinten kell állnunk anyagilag vagy hasonló. Nem akarom, hogy csak a lakás, pénzem miatt legyen velem. Így még válogatósabb is leszek. Tehát annak az esélye, hogy egy ilyen nő mutatna felém vonzalmat gyakorlatilag nulla az esélye. Ezért ennél is jobban levegőnek nézem őket. A női idomoknak, egy szép nő látványának nem tudok ellenállni hetero ember lévén. Megnézem őket, de mégsem. Valami ilyesmi.
12/15 A kérdező kommentje:
Dacos ellenállás az állati ösztönök ellen. Ez nemesít! Ott vannak pl. a tibeti szerzetesek, hihetetlen penge elmék, és békés lelkek.
2021. szept. 3. 17:01
13/15 anonim válasza:
#12 aham akkor csak egyet kérdeznék, te így boldognak érzed magad? Mert szerintem nem...
14/15 A kérdező kommentje:
Most jelenleg igen. Aztán majd lehet meg jön a kedvem a csajozáshoz, de az nem most lesz.
2021. szept. 3. 19:22
15/15 anonim válasza:
Jaj, ha megjon a kedved, akkor se csinald. Jobb ez igy a vilagegyetemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!